Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook 2010 - filtrování dle části předmětu

Od: dzonis odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych provést filtrování přijatých zpráv a jejich automatický přesun po přijetí do jiné složky v případě že předmět obsahuje "RE: Nová objednávka číslo".

Standardně chodí zprávy s předmětem "RE: Nová objednávka číslo 16415" a v tomto případě se mi po zadání do filtru "RE: Nová objednávka číslo" nic nikam nepřesune.

Děkuji za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirex*
hodnocení

0x

V pravidlech to lze nastavit, stačí když bude obsahovat slova "Nová objednávka" a přesunout do složky. Stará pravidla musíte pečlivě pročistit. Doufám, že jsem vás dobře pochopil...

hodnocení

0x

Dobry den, to by melo fungovat. Predpokladam, ze mate zaskrtnotu predmet obsahuje. Zkopirujte presne predmet z jedne zpravy a umazte jen to cislo. Mozna tam mate navic mezeru, nebo neco podobneho.

dzonis
hodnocení

Dobrý den,

neustálým upravováním pravidel se mi tam přidalo jedno, které blokoval správnou funkci toho, které nefungovalo..

Už vyřešeno, děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]