Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na tablet s androidem

Od: kvetinka* odpovědí: 5 změna:

Prosím, nevíte někdo, zda lze přeinstalovat na tabletu program android na windows 8.

doplněno 09.09.14 14:43:

Mám nový Acer A1-830, verze android 4.4.2, verze jádra 3.10.20. Špatně se s ním pracuje a ráda bych nechala nainstalovat Windows 8, legální ale není.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, on ten program je OS (operační systém) a ten má souvislost s procesorem toho přístroje. Uveďte zcela přesně, jaký tablet máte, ale asi to nebude možné. Zdravím!

P.S. Máte legální OS Windows 8 pro instalaci?

doplněno 09.09.14 15:18:

Procesor tam je Intel Atom Z2560, který by měl být i pro OS Windows v mobilních zařízeních. Ale, nenašel jsem nic o tom, že by ta instalace OS Windows 8 byla možná nebo funkční. Já bych řekl, že to nejde, ale ještě si počkejte na další odpovědi.

kvetinka*
hodnocení

Mám nový Acer A1-830, verze android 4.4.2, verze jádra 3.10.20. Špatně se s ním pracuje a ráda bych nechala nainstalovat Windows 8, legální ale není.

Mate tam atom processor, takze by to melo teoreticky jit. Zkuste si vyhledat Acer A1-830 modded ROM, nebo ROOT. Musim Vas upozornit, ze timto ztratite zaruku.

Koupila jsem štěně ale nemňouká. Můžu mu přišít ocásek a bude z něj kočička?
Tak nějak bys si to představovala? Dost lidí kterým android nevyhovuje se snaží na tabletech rozjet aspoň linux ale ani to není bez problémů a to i přes to, že Android z linuxu vychází. Nacpat do tabletu klasicý písíčkový osmičky je totální scifi. Možná ještě tak windows mobile ale i o tom těžce pochybuju. Každopádně existuje li možnost dostat do toho jiný systém, dočteš se o tom na fóru XDAdev.com Tam se soustředí vývojáři kteří vytvářejí alternativní ROMky. Což nejsou cikánky ale operační systémy.

stan33
hodnocení

0x
Na některých Čínských tabletech to výrobce nabízí takže čistě teoreticky. Nicméně šance ze budou ovladače, instalačka a že to tablet utáhne je v podstatě nulová.Takže Windows rovná se nový tablet řekl bych.
Ale mám dotaz -co na něm děláte že vám android nestačí, není to jen nezvyk?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]