Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
prosím o odpověd..jak zjistím jestli se někdo načerno napíchnul na naši síti!manželka totiž si píše doktorské záznami do tabulek a dnes jí to napsalo že ho používá nějaký pake a že je jen pro čtení a nelze do něj psát má excel.
děkuji
zkuste Netger Genie, tam je v síti vidět kdo je připojen,případně to avizuje připojení dakšího zařízení...
P.S. vy ji nemáte zaheslovanou?
zaheslovanou ji máme...jestli to heslo někdo našel,nebo se tam nějak dostal...nevím.Zadal jsem ten program co jste mi napsal na slunečnici a nic mi nenašel...nejmenuje se nějak jinak,ten program..?
naintaloval jsem to ukázala to i heslo,ale jak zjistím jestli není někdo jinný napojen na naši sít?!
Všechny nezvané hosty si router zapisuje - jejich MAC adresy. Takže musíte zadat adresu routeru (http:168. ...), pak jméno uživatele - obvykle "admin" a u továrního nastavení bývá i heslo "admin". Tak se dostanete do nastavení routeru. Tam si otevřete příslušný filtr a hned uvidíte, kdo a kdy se do Vaší sítě dostal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.