Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajištěná sít

Od: cervicek2008* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer.

prosím o odpověd..jak zjistím jestli se někdo načerno napíchnul na naši síti!manželka totiž si píše doktorské záznami do tabulek a dnes jí to napsalo že ho používá nějaký pake a že je jen pro čtení a nelze do něj psát má excel.

děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

zkuste Netger Genie, tam je v síti vidět kdo je připojen,případně to avizuje připojení dakšího zařízení...

P.S. vy ji nemáte zaheslovanou?

cervicek2008*
hodnocení

zaheslovanou ji máme...jestli to heslo někdo našel,nebo se tam nějak dostal...nevím.Zadal jsem ten program co jste mi napsal na slunečnici a nic mi nenašel...nejmenuje se nějak jinak,ten program..?

pravdomluvny*

Netgear Genie

slunecnice.cz/...

cervicek2008*
hodnocení

naintaloval jsem to ukázala to i heslo,ale jak zjistím jestli není někdo jinný napojen na naši sít?!

praivo*
Netgear... Není ten soubor jen otevřený v jiném programu?
cervicek2008*
hodnocení

ne žena ho měla spuštěný,jen ho měla na spodní liště jak skončila dyalízu,tak to chtěla zapsat a už to psalo to jsem psal...a ten program je v excelu a celý den se nevypíná až večer.

hodnocení

2x

Všechny nezvané hosty si router zapisuje - jejich MAC adresy. Takže musíte zadat adresu routeru (http:168. ...), pak jméno uživatele - obvykle "admin" a u továrního nastavení bývá i heslo "admin". Tak se dostanete do nastavení routeru. Tam si otevřete příslušný filtr a hned uvidíte, kdo a kdy se do Vaší sítě dostal.

kangaroo*
hodnocení

0x

Zašifrovanou síť je široký pojem? Třeba na Youtube 2 minuty nebo 2 týdny k heslu :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]