Nejste přihlášen/a.
prosim pomoc muj notebook acer aspire 5720Z kdyz jsem ho zaklapla nebo spadnul do rezimu spanku, tak se mi po zapnuti prehral a vypnul protoze nevetral...tak mi na foru poradili stahnotu si nejnovejsi bios a nainstalovat..tak jsem to udelala a uz mi nejde
nabiha microsoft corporation a pak skoci modra obrazovka kde je neco napsano ale hned to mzizi a pak Zotaveni systemu windows z chyb...co s tim prosim
((
Jestli se prehral ze nevetral, tak se mohla poskodit prehratim zakladni deska s nejakym chipem.S biosem jsi nic nemela delat. Jestli jsi ho ale natahla dobre, posledni moznosti bych vyzkousel reinstal woken. Modra obrazovka znaci bud konflikt s hardwarem ( neco v PC odeslo) nebo softwarem , napr. spatne nabotuje Windows nebo program ktery nebyl na verzi oken staven.. . Dej to do servisu, tam ti zjisti presnou pricinu. Takhle na dalku nema cenu spekulovat.
A najede ti aspoň nouzový režim? Jestli jo, tak bych v něm zkusil nahrát zpátky původní bios.
on se mi vypinal uz pulroku takze se ni nepokazilo... dela to tenhle model skoro vsem.. a nouzovy rezim mi nesel.. bios mam spravnej.. reinstalovala sem windowsy a uz mi to jde a jde mi i vetrak... ale stejne dik![]()
kdepak... to ne.. navic nemam vse uplne tak podle pravidel... vite jak.. ted mi vse funguje tak na co reklamace?![]()
No asi takhle, znám mnoho uživatelů co má legální windows ale má tam upirátěný office za 7tis a mnoho dalších věcí
takze kdybych ho poslala reklamovat, tak mi nemuzou nic udelat? ... no ted sem ho otevrela a skocila tam zas nejaka jina modra obrazovka a stihla sem jen precist, ze jestli to vidim poprve at restartuju.. ale restartovalo se to samo... tak nevim no![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.