Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde dát film z DVD do PC?

Od: astik odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, je možné z vypáleného DVD vložit film zpět do PC? Mně to rozhodně nejde *ee*, pokud to možné je, poprosila bych o detailní postup *modla*. Mám Vistu a filmy jsou v avi či mp4. Já versus technika - to prostě nejde dohromady *zed* Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, lze. Existují na to t.zv. grabovací programy. Dají se stáhnout zdarna z Netu. Například zde. Ale asi by se našel i jednodušší.

astik
hodnocení

No, podle toho co se zde píše, tak je tento program totálně nepřehledný, takže pro mě by to byl doslova horor, který bych nezvládla, mluvím ze zkušeností. Proto to potřebuju krok za krokem. Prostě jak pro blbečka. A ta pc-hatmatilka..., proč ne rovnou latina. *smich* např.: Ripitall obsahuje mimo jiné i podporu pro vytváření titulků a nastavitelné profily... *smich* *smich*

hodnocení

0x
No vzhledem k tomu že píšeš že už se jedná o vypálené DVD tak tam o nějaké ochraně asi nebude řeč takže by to mělo jít normálně přetahat. Udělej si na ploše složku do které to budeš tahat a pak když klepneš na mechaniku pravou myši mělo by ti to nabídnou " zobrazit obsah složky " Pak už normálně myší kus po kuse přetáhneš. Na vypalovaných DVD bývají některé položky prázdné. Ty ani přetahovat nemusíš. Nevýhodou takového postupu je, že oficiální win. médiaplayer pak odmítá přehrát Dvd jako celek a tak musíš otvírat každou část ručně nebo použít jiný přehrávač Třeba VLC. U toho pak stačí na složku kliknout pravým myšítkem a zvolit - přehrát programem VLC
doplněno 26.07.14 12:26: Když klikneš pravou myší na neotevřenou složku čili o úroveň výš a budeš tam mít volbu přehrát v programu VLC tak ti to přehraje vcelku. Druhá možnost je ve složce tak jak to máš stisknout ctrl+A což znamená vybrat vše a pak když to budeš mít všechno modrý to zas pravou myší nechat přehrát VLC.
doplněno 26.07.14 12:34: Jestli to chceš za každou cenu mít sloučené tak můžeš použít třeba total commander. Při instalaci zvolíš češtinu a program s tebou už bude komunikovat v češtině. Pak si na internetu najdeš Sloučení souborů +Total. Popis je složitější než skutečný proces tak to tady nebudu rozepisovat ale určitě to zvládneš. Nebo sí dej vyhledat VirtualDub+návod. Ten je přímo určený pro práci s video soubory a taky je dostupný zdarma v češtině.
astik
hodnocení

Tímto způsobem se mi to otevře - je to rozkouskované. Když kliknu na jeden z nich, tak mi to film zobrazí, ostatní jsou po kouskách, tohle ale nechci. Je to "bordel". Nelze to mít jako když si to klasicky stáhnu z netu? Prostě jen jednu ikonu? Už jsem zkoušela hromadu věcí, ale špatně se něco dělá, když je to vše v angličtině a pc-řeči. :(

Jde dát film z DVD do PC?
astik
hodnocení

Díky :) Jako chci to mít v jednom kuse, protože by v tom byl jinak pěkný zmatek a navíc, když bych to chtěla přehrát v tv, tak nevím, jak by to fungovalo...

praivo*
hodnocení

0x

Jestli jsou to opravdu jen AVI a MP4, tak stačí normálně zkopírovat kamkoliv chceš.

kangaroo*
hodnocení

0x

Zkus free program Handbrake jen klikačka a snadný převod do H.264 :)

doplněno 27.07.14 23:43:

Nebo jestli jsi chtěl obraz DVD, tak program jako AnyDVD nebo CloneDVD a pak používat třeba Deamond Tool na ISO obraz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]