Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je možné z vypáleného DVD vložit film zpět do PC? Mně to rozhodně nejde , pokud to možné je, poprosila bych o detailní postup
. Mám Vistu a filmy jsou v avi či mp4. Já versus technika - to prostě nejde dohromady
Díky.
Ano, lze. Existují na to t.zv. grabovací programy. Dají se stáhnout zdarna z Netu. Například zde. Ale asi by se našel i jednodušší.
No, podle toho co se zde píše, tak je tento program totálně nepřehledný, takže pro mě by to byl doslova horor, který bych nezvládla, mluvím ze zkušeností. Proto to potřebuju krok za krokem. Prostě jak pro blbečka. A ta pc-hatmatilka..., proč ne rovnou latina. např.: Ripitall obsahuje mimo jiné i podporu pro vytváření titulků a nastavitelné profily...
Tímto způsobem se mi to otevře - je to rozkouskované. Když kliknu na jeden z nich, tak mi to film zobrazí, ostatní jsou po kouskách, tohle ale nechci. Je to "bordel". Nelze to mít jako když si to klasicky stáhnu z netu? Prostě jen jednu ikonu? Už jsem zkoušela hromadu věcí, ale špatně se něco dělá, když je to vše v angličtině a pc-řeči.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.