Nejste přihlášen/a.
Dobrý den!
instaloval jsem program picasa 3dal jsem skrýt fotky a ted když jsem je chtěl fotky obnovit,tak to chce po mě heslo...ale když jsem fotky skrýval,tak to heslo po mě nechtělo...Dá se to nějak udělat?abych ty fotky obnovil.Zkoušel jsem dát heslo,které mám do picasa,ale nejde to.
děkuji předem.petrhasprun@seznam.cz
Pokud je člověk přihlášen v browseru přes Google učet nebo uploaduje přes aplikaci Picassa 3 z PC, tak heslo nechce
ahoj co je browser nevím,uploadovat je co...aktualizovat?google+,heslo nepomáhá a heslo do picasa,taky ne...kdyby jsi mohl trochu polopatě...dík
doplněno 25.07.14 22:47:ještě bych chtěl dodat že v picasukdyž jsem ty fotky nechal skrýt,tak jsem je vzal jen myší,jednotzlivé obrázky,kliknul jsem pravou myší a tam bylo skrýt..skrylo se to tak že ty obrázky zešedly...čili byli vidět málo ale poznat co na nich je vidět bylo..tak jsem navrch nahoře vlevo jak jsou nástroje,soubor,upravit a tak...tak na fotka..je napsáno skrýt..tak to jsem ty obrázky,které jsem dal myší do modra,nechal skrýt a i když hned pod tím je znovu zobrazit tak je to zšedlý a nejde na to kliknout...
browser = internetový prohlížeč (Internet Explorer, Chrome, Opera, Mozila atd).
Popíšu pro Chrome:
Přihlásím resp. zaregistruji se pomocí ůčtu Google.
Fotky můžu nahrávat přímo zde - viz obr - volbou Fotky nebo :
Pokud si nainstaluji Picassu 3 jako aplikaci do PC, tak při instalaci propojím stejný ůčet z Google účtu.s Picassou. Cokoliv chci nyní nahrát do webových alb Picassa, tak provedu v této aplikaci zeleným tlačítkem. Chci-li fotku vyjmout z Picassy, resp. Google fotek, tak pravou myší a volbou blokovat. Picassa a fotky Google jsou stejná databáze fotek. Přístup je z prostředí profilu Google+ nerbo z volby Picassa, který je v Aplikacích, což je první volba v menu liště prohlížeče Chrome.
Stačí takto nebo ještě podrobněji?
tady je aktivace skrytých fotek
picasa mám ve firefoxu..tady co vidím na obrázcích co jste mi poslal jsou skryté..ale zšedlé..takže jdou vidět i když špatně...to se stzane,když je vezmu levou stranou myší a potom pravým tlačítkem myší dám skrýt...to jde obnovit normálně...ale vlevo nahoře jak jsou nástroje je taky kolonka skrýt a to jsem zmáčkl a fotky zmizeli a ted když je chci opět zobrazit,tak se mi objeví abych dal heslo...
nad každou šedou fotkou je pravou myší je volba znovu zobrazit. Ta chce heslo?
doplněno 25.07.14 23:56:V Menu Zobrazit> Zobrazení složky> Zjednodušené zobrazená stromu
Potom pravou myši vlevo na stromu vybrat Složky a volba Přidat změnit heslo. Kdyý tam nedáte žádní, tak nebude příště chtět při skrytí a odkrytí už nic
Zde je postup, jak zrušit heslo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.