Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné slyšet zvuky i bez mikrofonu?

Od: nik8a odpovědí: 14 změna:

Mám kámoše který nemá ani webku ani mikráč a když mu volám já na skype tak on mi jen odepisuje, za to když např: hraje hru, poslouchá muziku či jiné tak to slyším a také slyším zvuky počítače jeho. Je to možné abych to slyšela i bez toho aby měl mikrofon a jestli ano tak čím je to způsobené? Děkuji za odpověď budu za ni velmi vděčná.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud slyšíš zvuky z jeho počítače, je to jednoduché. Jmenuje se to "směšovač stereo" a tváří se to jako vstupní zařízení, které snímá všechny zvuky, co z počítače vycházejí. Pravděpodobně má toto zařízení ve skypu nastaveno jako vstupní zařízení (je to logické, když žádné jiné nemá).

Je to záležitost zvukové karty v počítači, sám to často využívám například na nahrávání zvuku, který z počítače hraje. :)

nik8a
hodnocení

Děkuji ti moc za radu. Já jsem se na to dívala i na jiných stránkách ale tam mi s tímhle moc nepomohli akorát jsem se dozvěděla o té zvukové kartě něco málo ale nic co by mi to vysvětlovalo moc ti děkuju že jsi mi s tím pomohl :) .

ladinpraha*
hodnocení

2x

Sice jsem nezkoušel, ale ve Skype a podobných programech je nastavení, odkud si program má brát video a odkud zvuk. Takže je tam např. na výběr mikrofon, zvuková karta, TV karta a podobné možnosti. Takže jeho Skype si zřejmě bere zvuk ze zvukové karty. Pokud nemám mikrofon a tedy ho nemám nastaven jako zdroj zvuku, tak je vhodné v nastavení programu zvuk vypnout-ztlumit.

nik8a
hodnocení

Moc ti děkuju za radu. No já jsem se dívala i u sebe v nastavení bohužel tam se mi nepodařilo nic moc vyštrachat je možné že mám také starší verzi jinak ti děkuju že jsi mi to celé objasnil jak to je nechtělo se mi moc věřit že to jde i bez mikrofonu, bylo to totiž poprvé co jsem se s tím setkala takto ještě jednou moc děkuju :) .

lmgify
hodnocení

1x

Jestli ma notebook, tak skoro vsechny nove a novejsi maji zabudovany mikrofon. Vubec neni videt (je to typicky jen takova mala dirka velikosti hlavicky od spendliku) nekde nahore nad klavesnici nebo nekdo blizko webkamery (v horni casti ramu s displejem).

nik8a
hodnocení

Děkuji ti za radu. jinak já sama mám ntbk tak že to vím moc dobře on bohužel ntbk nemá proto mě to zajímalo jinak ti moc děkuji že jsi se snažil mi pomóct :) .

zepe*
hodnocení

0x

A nejste sousedi? :))

Né vážně i sluchatka mohou fungovat jako hoooodně nekvalitni mikrofon nebo jiny reproduktor .treba ma zapojenej reproduktor do vstupu mikrofonu.

nik8a
hodnocení

Děkuji ti za radu . Jinak sousedi opravdu nejsme a o sluchátkách vím že tak mohou fungovat, ale jinak ti děkuju :)

hodnocení

0x

Není to spíš tím, že neslyšíš jeho ale někoho jiného o kom si myslíš, že je to on?

nik8a
hodnocení

Děkujiti za radu. Tím to opravdu není všechno tohle jsem si ověřovala a až potom jsem začala pátrat po netu, ale snaha ce cení tak že děkuju :) .

Víš jak jsem to myslel, že v té hře můžeš slyšet jiné hráče.

111®

může mít nastavené sdílení hudby a her, což by bylo pravděpodobné pokud hraje po síti. A jestli má systémový reproduktor, tak ten se fakt může chovat jako mikrofon.

směšovač stereo, nic víc, nic míň

nik8a
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]