Nejste přihlášen/a.
Mám kámoše který nemá ani webku ani mikráč a když mu volám já na skype tak on mi jen odepisuje, za to když např: hraje hru, poslouchá muziku či jiné tak to slyším a také slyším zvuky počítače jeho. Je to možné abych to slyšela i bez toho aby měl mikrofon a jestli ano tak čím je to způsobené? Děkuji za odpověď budu za ni velmi vděčná.
Pokud slyšíš zvuky z jeho počítače, je to jednoduché. Jmenuje se to "směšovač stereo" a tváří se to jako vstupní zařízení, které snímá všechny zvuky, co z počítače vycházejí. Pravděpodobně má toto zařízení ve skypu nastaveno jako vstupní zařízení (je to logické, když žádné jiné nemá).
Je to záležitost zvukové karty v počítači, sám to často využívám například na nahrávání zvuku, který z počítače hraje.
Sice jsem nezkoušel, ale ve Skype a podobných programech je nastavení, odkud si program má brát video a odkud zvuk. Takže je tam např. na výběr mikrofon, zvuková karta, TV karta a podobné možnosti. Takže jeho Skype si zřejmě bere zvuk ze zvukové karty. Pokud nemám mikrofon a tedy ho nemám nastaven jako zdroj zvuku, tak je vhodné v nastavení programu zvuk vypnout-ztlumit.
Moc ti děkuju za radu. No já jsem se dívala i u sebe v nastavení bohužel tam se mi nepodařilo nic moc vyštrachat je možné že mám také starší verzi jinak ti děkuju že jsi mi to celé objasnil jak to je nechtělo se mi moc věřit že to jde i bez mikrofonu, bylo to totiž poprvé co jsem se s tím setkala takto ještě jednou moc děkuju .
Jestli ma notebook, tak skoro vsechny nove a novejsi maji zabudovany mikrofon. Vubec neni videt (je to typicky jen takova mala dirka velikosti hlavicky od spendliku) nekde nahore nad klavesnici nebo nekdo blizko webkamery (v horni casti ramu s displejem).
Děkujiti za radu. Tím to opravdu není všechno tohle jsem si ověřovala a až potom jsem začala pátrat po netu, ale snaha ce cení tak že děkuju .
může mít nastavené sdílení hudby a her, což by bylo pravděpodobné pokud hraje po síti. A jestli má systémový reproduktor, tak ten se fakt může chovat jako mikrofon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.