Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz potřebuji tisknout co nejvíce obrázků na jeden papír a hledám nějaký velice efektivní program či soft který dokáže obrázky buďto uspořádat sám automaticky a nebo nabízí možnost manuálně je uspořádat protože standartní nástroj ve widlích to nenabízí sice nabídne velikost obrázku a počet ks ale je tam velký zbytkový materiál. Kdyby šlo o běžný papír tak to neřeším ale jedna A4 stojí 50kč proto to řeším jestli to půjde předem díky za inteligentní rady...
Zdravím,
pokud potřebuju dostat více fotek do nějakého formátu, používám na to funkci : panoramatický obrázek"v programu Irfan view.
Kdysi jsem zkoušel tisk více stránek (ale textu) na jednu v programu FinePrint , jestli to ale bude fungovat i s fotkama netuším.
Protože sem si na jméno programu FinePrint nemohl vzpomenout, zkoušel jsem trochu hledat - nějaké programy, které by se mohly hodit, jsou zde.
Zcela náhodou jsem ale taky narazil na návod, jak tiskno/....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.