Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na efektivní tisk?

Od: medwed* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den mám dotaz potřebuji tisknout co nejvíce obrázků na jeden papír a hledám nějaký velice efektivní program či soft který dokáže obrázky buďto uspořádat sám automaticky a nebo nabízí možnost manuálně je uspořádat protože standartní nástroj ve widlích to nenabízí sice nabídne velikost obrázku a počet ks ale je tam velký zbytkový materiál. Kdyby šlo o běžný papír tak to neřeším ale jedna A4 stojí 50kč proto to řeším jestli to půjde předem díky za inteligentní rady...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

2x

Zdravím,
pokud potřebuju dostat více fotek do nějakého formátu, používám na to funkci : panoramatický obrázek"v programu Irfan view.
Kdysi jsem zkoušel tisk více stránek (ale textu) na jednu v programu FinePrint , jestli to ale bude fungovat i s fotkama netuším.
Protože sem si na jméno programu FinePrint nemohl vzpomenout, zkoušel jsem trochu hledat - nějaké programy, které by se mohly hodit, jsou zde.
Zcela náhodou jsem ale taky narazil na návod, jak tiskno/....

hodnocení

0x

By mě tedy zajímalo co za materiál A4 stojí 50kč/list

Jinak nejjednoduší přípravu pro tisk Vám nabídne obyčejný MS WORD... v něm lze obrázky bez komprese libovolně posouvat, otáčet, měnit velikost atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]