Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook jen na síťový kabel

Od: leri* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

potřebovala bych poradit s notebookem. Pracuje jen připojený na kabel, bez toho se ani nenastartuje. Baterie přitom ukazuje nabití 100%. Mohou být nějaké špatné kontakty? dá se taková věc opravit? Používám ho doma, vlastně místo počítače, ale je nepohodlné, když se před každým přemístěním musí vypnout, vytáhout kabel, pak zase zapnout...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

commonman*
hodnocení

0x

Dobrý den,

jak starý je to notebook. U starších kusů , nebo špatné baterky Vám může indikovat 100 procent , ale stejně při odpojení od sítě hned vypne. Pak jsem se taky setkal u NTB sony při instalaci neznačkové baterie s tím samým problémem.

Výdrž baterie se dá změřit viz.: chip.cz/... , nicméně pokud Vám hned vypne při odpojení je asi mrtvá.

leri*
hodnocení

díky, baterie je nová, neznačková. Přechozí se už vůbec nenabíjela. Nová fungovala dobře asi 10 dní. Notebook starý asi 7-8 let.

Dobry den, reklamujte baterii

mimik*
hodnocení

0x

To je tím, že když je ntb stále zapojen v zásuvce, baterii se postupně snižuje kapacita. Já jsem to tak dělal taky, na začátku měla baterie výdržnost cca 7 hodin, teď se bez zásuvky ani nenastartuje. Doporučuji si koupit novou baterii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]