Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu jak nahrát novou versi Skype.Mám Windows XP,používám Mozilu a Seznam. Na Skype naběhl požadavek : Verse končí nahrajte ihned novou "instalovat". Po nakliknutí naběhne "Internet Explorer" a hned se ztratí.To se stále opakuje.Internet Explorer stále vypadává.Prosím poradte jak novou versi získat. Předem děkuji!
Pokud máte starší verzi Skype, pak nedoporučuji instalovat novou.! Požadavek časem zmizí sám a přestanou Vás tím otravovat.
Můžete být bez obav. Stará verze poběží spolehlivě dál. Taky používám Mozila/Firefox k plné spokojenosti.
Také používám starší verzi a nemám problém. Požadavek o aktualizaci už zmizel dávno (Používám verzi 5.3, tedy 3 roky starou). Krásně funguje dál a nemám žádné potíže i přestože je to o dost starší verze než současná 6.16 (Až na to, že nevidím některé smajlíky, jsou zahrnuty až ve verzích 6.x).
Smajlíky na Skype jde najít na netu. ( (bandit)
(drunk) "nuda"
(finger) "fakáč"
(headbang) (banghead) "hlavadozdi
(mooning) "prdel"
(rock) "parohač"
(smoke) (smoking) (ci)
(toivo) "se psem)
(bug) "pavouk"
(fubar) "Pako"
(poolparty) S kruhem
(swear) "mluvicipaska
(tmi) "nevidím"
(myspace) "lidi" (heidy) veverka
2kedar,jste si jistý rozkodováním,těch smajlíků? navrhuji - drunk nee nuda,spíš opilý - rock nebude paroháč,spíše rocker,hudba, - tmi nee nevidím,spíše zahlcen informacemi. ještě jeden,zkuste (blackwidow),ten se mi líbí...
v pohodě.je fakt,že podle různých webů se to může lišit,mám známou,která je používá tak,jak se jí líbí,to je pak správný hokej
Smajlíky už dávno neřeším... Horší je, že mi dnes skutečně přestal fungovat Skype s tím, že MUSÍM přejít na novou verzi.
Myslím, že to časem čeká všechny. Vítejte v rodině "Velkého Bratra".
Už mlčím... už mlčím...
jo,a čím novější verze,tím větší problémy,píši si s lidma,kteří tvrdí,že mám status offline,ach jo
Totéž se objevuje mé mamce. Netuším, čím to je... přitom Skype normálně funguje i při volání.
Skype sdělil:Byli jste odhlášeni,protože používáte zastaralou versi SKYPE, nutno stáhnout novou versi.Při naklepnutí na novou versi naběhne tabulka od Outlock Expres a vše zmizí. Nová verse se mi nedaří stáhnout. Poraďte . Dkuji za radu!
A nemáte automatické ukládáná? Ten odkaz jen stáhne někam na disk instalační soubor. Zkuste ho najít, kam Vám ho uložil a spusťte ho. Skype se upgraduje automaticky. Jen pozor, chtělo to po mě po instalaci, při přihlášení, heslo, které jsem předtím měl zadávané automaticky, a to jsem dávno zapomněl. Takže jsem musel absolvovat i obnovení hesla přes Mail.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.