Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení internetu do pevné zásuvky

Od: boby* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám zapojený internet (avonet) do počítače a chtěl bych si jej zapojit pomocí internetové zásuvky Tango do zdi normálně jako zásuvku. Takže se chci zeptat, jestli ten kabel můžu normálně ušmiknout navést do krabice a zapojit.

Mělo by to vypadat nějak takhle, jak je na obrázku.

Zapojení internetu do pevné zásuvky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obávám se, že ti až tak úplně nerozumím. Co a kde chceš šmikat? A hlavně proč? Normální sítovej kabel dáš jedním koncem do kompu a druhým koncem do zásuvky na zdi.

boby*
hodnocení

No jo, ale já jsem to myslel tak, že do té zásuvky povedu normálně drát od internetu tam ji zapojím a do zásuvky zapojím jeden konec kabelu a druhý do počítače stajně jako třeba u anténí zásuvky (vede přece přívodní drát od antény tam je zapojen a pak připojím koaxiál do TV.

Aha, asi ti začínám rozumět. Tebe zajímá vedení ve zdi, že? Tak pokud to v tý zásuvce správně zapojíš, je to osm drátků, tak pak nevidím problém, proč by to nemělo chodit.

boby*
hodnocení

Jojo moc vám děkuji to jsem potřeboval vědět právě jestli to bude běžet ještě jednou díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]