Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze připojit mobil k Pc přes USB

Od: tesnost* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, nevíte co dělat, když mi nejde k Pc připojit mobil Samsung? Když ho přes USB připojím k Pc tak se mi začne nabíjet, ale už mi to na tom mobilu nedá hlášku jestli chci mobil jen nabít, nebo připojit jako paměťové zařízení třeba, abych si přetáhl fotky. Není to určitě problém mobilu, protože k tomu Pc nemohu připojit ani jiné usb zařízení (falshka, harddisk) a když jsem ten mobil připojil tak mi to ukázalo hlášky viz fotky. Dík

Nelze připojit mobil k Pc přes USB
Nelze připojit mobil k Pc přes USB #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

2x

Zkuste jiný USB porty a nebo znovu přeinstalovat USB ovladače+chipset ve Windows

jmlc*

mám samsung a win7 - byl to taky boj - pomohl až jejich systém s ovladači ze samsung.cz

tesnost*
hodnocení

mě to dříve šlo ale po přeinstalování windows uže ne

tesnost*
hodnocení

A dal byste mi prosím bližší návod jak na to přeinstalování ovladačů a chipsetu?

tesnost*
hodnocení

Mám oficiálně windows XP, nepomohlo by mi kdybych si sehnal Service Pack pro XP?

jmlc*
hodnocení

1x

samsung má svou aplikaci s ovladači - samsung.com/...

zkuste si ji nainstalovat a pak zapnout mobil k PC

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]