Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se hrou

Od: mcgyver® odpovědí: 5 změna:

Mám stáhlou hru Battlefield3, dnes jsem ji chtěl spustit, ale píše mě to, že hra není v počítači nainstalovaná, ale ona tam nainstalovaná je. Nevěděl by někdo řešení tohoto problému, abych ji nemusel znova stahovat (necelých 20gb) je to digitální distribuce.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
hodnocení

Díky za snahu, ale podle postupu, co tam je to nefunguje. Píse to, ze hra neni nainstalovana a ze se musi stahnout.

praivo*
hodnocení

0x

Koupil sis ji nebo je to warez? Jestli warez, tak

! Pravidlo Z7: je zakázáno poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.

hodnocení

Nekoupil jsem si ji, ale byla zdarma po omezenou dobu ke stazeni. Takze je legalne zjiskana.

praivo*

Tak to beru. Já jen že je tu dost dotazů, proč nejde nějaká cracknutá hra, díky tomu už takto automaticky reaguji pokaždé když vidím slovní spojení "stažená hra" :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]