Nejste přihlášen/a.
Pěkný den,mám problém celý den se nemužu na svém PC dostat na seznamu do svého emailové schránky zadám jméno+heslo dám přihlásit a píšem mi to-hned to bude-nechala jsem to dobu a nic stále píše hned to bude.Email schránka se neotevře.Už se vám to někdy stalo?Děkuji
Od doby, co jsem přestal používat webový rozhraní emailu a nastavil si emailovýho klienta, jsem podobný problém nepoznal. Osobně používám klienta v Opeře, ale jsou i jiný a asi i lepší. Třeba Thunderbird. Vybodni se taky na webový přístup k emailu a poohlédni se nějakém klientovi, ostatně, jeden je i součástí woken.
Na údržbu systému bohatě stačí CCleaner. Veškerý optimalizátory a urychlovače systému jsou jen cestou do pekla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.