Nejste přihlášen/a.
Cau lidi chtel jsem se zeptat jestli je vyhodnejsi si koupit pc a sem tam ho upgradenout a nebo kupovat pska . S kamosem se o tom uz 2 dny bavime on je na strane ps a ja pc. On rika ze ps je dobre ze se k tomu nic nemusi dokupovat a jede to na nejvetsi detaily a ja zase ze pc staci vzdycky po case upgradnout a tez se hraje na nejvyssi detaily... kdo z nas ma pravdu?
Pokud hrát, tak jednoznačně PS to se prostě s PC, které mu nesahá ani po kotníky nedá srovnávat. Je fakt, že na PC se dají dělat i jiné věci a právě proto - na jiné věci PC a na hraní PS. Cokoliv má být na víc účelů tak je to pak otázka kompromisů a omnezení
Ahoj,
já bych upřímně chtěla jak PC, tak PS (3 i 4, jelikož pokud vím nejsou zatím zpětně kompatabilní) i nějaký ten Xbox. Člověk tak nepřijde o žádný titul v případě že vychází jen na jednu platformu.. Samozřejmě je to otázka pěněz a kompromisů
Já bych šla do počítače, jelikož na ten vychází titulů více, i když kolikrát je na druhou stranu nutné si několik měsíců po vydání PS/Xbox verze počkat na PC port, což zase mluví pro konzole..
Taktéž u počítače (Pokud tedy máte opravdu výkonný) můžete jít ještě výše s detaily.. Například lepšími detaily textur (Ve formě modů když vám ani standartní nejvyšší nastavení nestačí) či použitím několika monitorů a dosažení tak mnohem většího rozlišení..
Další věcí je, že u konzolí hrajete s ovladačem.. zatímco u počítače máte na výběr klávesnice s myší či ovladač (Když si ho dokoupíte).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.