Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastartování zálohy

Od: chamude* odpovědí: 2 změna:

No pratele spatky k mojemu problemu s mim laptopem... Zacalo to stim ze mi znami preinstaloval windous xp a nejak mi prenastavoval zakladni desku... takze kdyz si prejedu notebook everestem tak mi stale ukazuje ze mam nekde v zalohach svuj windous a drivery na hardisku.. Nejprv jsem si myslel ze mi ho vymazal a nebo deframentoval a takze znicil..Ale stale mi ukazuje ze tam nekde je ulozen...Chtel bych ho spustit zpatky a tim padem vyresit problem mojemi kopiemi... No jak ale na to? cetl jsem skoro cely manual na dell inspiron 6400 a tam pisou pri spusteni stalcit F10 ale nejak to nereaguje...Nevedel by nekdo jak mi pomoci? ci si budu muset koupit windous znovu? dekuji za kazdou radu a pomoc ... s pozdravem

kontakt skype franek.kamil

email franekkamil@seznam.cz

dekujem jeste 1dnou

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

acemcintosh*
hodnocení

0x

Omlouvám se, ale v čem je vlastně problém? Pochopil jsem, že chcete obnovit systém, kvůli čemu ale? Že přestalo něco fungovat?

Jinak bych chtěl podotknout, že defragmentace disku, neznamená jeho zničení, ale naopak zrychlení práce s ním;).

hodnocení

0x

A co vlastně chceš? Vrátit se k původní instalaci Windows nebo obnovit systém ze skrytého oddílu na disku, který tam pravděpodobně výrobce udělal?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]