Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heslo na email dcery

Od: monikaabaruska odpovědí: 11 změna:

Dobrý den. Jsem rozvedená a mám dceru svěřenou do vlastní peče. Je jí 10 let. Se svým tátou si pořád píše - to bych jí nezakazovala, pohoda. Ale mi vyhrožuje že řekne tátovi když jí vynadám a on jí asi slibuje hory doly... no komunikují přes email a podle hování asi proti mě. Je to zhruba od tédoby, co mám přítele. Ten je na ní hodný.

No chtěla bych poprosit někoho kdo by zjistil heslo na její email - seznam. To jednání mě štve a zajímalo by mě co jí slibuje.

Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

6x

znám to z vlastní zkušenosti. osobně bych jí sbalil věci a mazej k tátovi, když se Ti u mě nelíbí. oni jsou tací tatínkové nejhorší. utečou od rodiny a pak jsou naštvaní, když jejich bývalá je šťastná a snaží se to rozeštvat a ty hory doly, to jsou jen plané sliby.

hodnocení

4x

Nedělejte to, přijde na to a ztratíte ji mnohem víc, než když jí vynadáte. Je jí 10, není už malé dítě, mělo by se s ní už/ještě dát mluvit. Promluvte si s ní o tom, vyjádřete svoje pocity a strachy, možná se chytne za nos. Ona situaci z Vašeho pohledu opravdu sama od sebe nevidí.

Otec ji chce do péče? Má na to prostředky, bydlení, podmínky? Zanedlouho bude dost velká, aby si sama vybrala, s kým chce být. A to vůbec nemluvím o tom, že u slibujících papínků to často nebývá tak růžové a často se děti ještě rády vrací k mámě, co sice cepuje, ale dá dítěti to, co doopravy potřebuje.

hodnocení

3x

Hluboce s Vámi soucítím,ale heslo Vám nikdo tady nezjistí ! Jednalo by se hacking a to je trestné !

Přece jste její matka a ta by vždy měla vědět jak na své dítě.A o to více je lepší,když je to dívka.Sedněte si s ní a v klidu jí to vysvětlete.Už není až tak malá,aby nepochopila,že otec si jí chce pouze koupit...

Instalovat ve vlastním počítači keylogger rozhodně trestné není. Podívejte se po českém programu hlídací pes. Jeho vývoj už sice skončil ale určitě se dá ještě někde stáhnout. Ať už ze slunečnice nebo z uložto. Třicetidenní trial vám bude na zjištění hesla stačit. Při spuštění počítače se na pár sekund zobrazí hláška že veškerá činnost na tomto počítači je motorována ale desetiletá slečna vám určitě skočí na to, když jí řeknete že jde o hlášku antiviráku.
Nebudu jako ostatní moralizovat, že má dítě právo na své soukromí, to určitě víte i bez rádců. Chtěla jste radu jak na to tak to tady máte a dělejte si s tím co chcete.
Jen se zeptám - co budete dělat až zjistíte že se vaše podezření potvrdilo? Můžete bez ztráty důvěry dceři nebo otci říct že víte co si píšou? To asi těžko žejo . Takže vám keylogger zrovna dvakrát nepomůže.
doplněno 23.07.14 19:40: google.com/...

hodnocení

1x

Sice Vás naprosto chápu, ale máte smůlu. To heslo je tam právě proto, aby se nikdo do mailu, který není jeho, nedostal. A je jedno, jestli je to vlastní malá dcera, nebo úplně cizí starý člověk. Možná by Vám pomohl šikovný hacker, ale vzhledem k tomu, že je takové jednání trestné, bych se mu divil.

alexandr*
hodnocení

0x

Dobrý den, taky jsem měl takový stejný problém mojeho syna ale vyřešil jsem to prakticky nechal jsem kameru na stole a z druhého, která nahrávala a potom jsem si to přehrál a bylo.

hodnocení

0x

Akorat ztratite jeji duveru, to bude vsechno.

mases*

Je i keyloger který běží na pozadí a žádnou hlášku to nehází :)

Je jich víc na výběr ale většinu jich úspěšně uloví každý trochu schopný antivir a zablokuje. Pes není antiviry považovaný za nebezpečný program. To mám vyzkoušené. Nepoužíval jsem ho sice ke špehování ale k omezení přístupu na nevhodné stránky a monitorování času tráveného potomky na internetu v čase mé nepřítomnosti.
I když ten program vznikl v roce 2002 je pořád zatraceně dobrý.

Jen poznamka: od monitorovani ke spehovani je zatracene blizko.

pohanka*
hodnocení

0x

Dcerka Vám začíná vyhrožovat a za chvíli bude i vydírat. Dnešní děti jsou strašně chytré. Sedněte si s ní a zeptejte, co jí vadí, na Vás, na příteli, chování, nedostatek času, aktivit, nedostatek peněz. Celou původní rodinu, jistotu, zázemí to ale nevrátí.

Domluvte si nějaké pravidelné aktivity, kdy se budete věnovat jenom jí. Je možné, že více času trávíte s přítelem a ona žárlí. Pokud jste se rozešla Vy s manželem, on se neubrání Vás špinit a házet vinu na Vás a to může ovlivňovat její chování k Vám.

Chovejte se k ní, aby jste měla v budoucnu čisté svědomí. To, že si přečtete její maily s otcem Vám stejně nepomůže, někdy se to provalí a všechny vztahy jenom zhorší. Nakonec ublížíte i sama sobě. Pokud si přečtete něco nehezkého, budete se trápit a užírat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]