Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jsem rozvedená a mám dceru svěřenou do vlastní peče. Je jí 10 let. Se svým tátou si pořád píše - to bych jí nezakazovala, pohoda. Ale mi vyhrožuje že řekne tátovi když jí vynadám a on jí asi slibuje hory doly... no komunikují přes email a podle hování asi proti mě. Je to zhruba od tédoby, co mám přítele. Ten je na ní hodný.
No chtěla bych poprosit někoho kdo by zjistil heslo na její email - seznam. To jednání mě štve a zajímalo by mě co jí slibuje.
Děkuji
4x
Nedělejte to, přijde na to a ztratíte ji mnohem víc, než když jí vynadáte. Je jí 10, není už malé dítě, mělo by se s ní už/ještě dát mluvit. Promluvte si s ní o tom, vyjádřete svoje pocity a strachy, možná se chytne za nos. Ona situaci z Vašeho pohledu opravdu sama od sebe nevidí.
Otec ji chce do péče? Má na to prostředky, bydlení, podmínky? Zanedlouho bude dost velká, aby si sama vybrala, s kým chce být. A to vůbec nemluvím o tom, že u slibujících papínků to často nebývá tak růžové a často se děti ještě rády vrací k mámě, co sice cepuje, ale dá dítěti to, co doopravy potřebuje.
3x
Hluboce s Vámi soucítím,ale heslo Vám nikdo tady nezjistí ! Jednalo by se hacking a to je trestné !
Přece jste její matka a ta by vždy měla vědět jak na své dítě.A o to více je lepší,když je to dívka.Sedněte si s ní a v klidu jí to vysvětlete.Už není až tak malá,aby nepochopila,že otec si jí chce pouze koupit...
Nebudu jako ostatní moralizovat, že má dítě právo na své soukromí, to určitě víte i bez rádců. Chtěla jste radu jak na to tak to tady máte a dělejte si s tím co chcete.
Jen se zeptám - co budete dělat až zjistíte že se vaše podezření potvrdilo? Můžete bez ztráty důvěry dceři nebo otci říct že víte co si píšou? To asi těžko žejo . Takže vám keylogger zrovna dvakrát nepomůže.
doplněno 23.07.14 19:40: google.com/...
1x
Sice Vás naprosto chápu, ale máte smůlu. To heslo je tam právě proto, aby se nikdo do mailu, který není jeho, nedostal. A je jedno, jestli je to vlastní malá dcera, nebo úplně cizí starý člověk. Možná by Vám pomohl šikovný hacker, ale vzhledem k tomu, že je takové jednání trestné, bych se mu divil.
I když ten program vznikl v roce 2002 je pořád zatraceně dobrý.
0x
Dcerka Vám začíná vyhrožovat a za chvíli bude i vydírat. Dnešní děti jsou strašně chytré. Sedněte si s ní a zeptejte, co jí vadí, na Vás, na příteli, chování, nedostatek času, aktivit, nedostatek peněz. Celou původní rodinu, jistotu, zázemí to ale nevrátí.
Domluvte si nějaké pravidelné aktivity, kdy se budete věnovat jenom jí. Je možné, že více času trávíte s přítelem a ona žárlí. Pokud jste se rozešla Vy s manželem, on se neubrání Vás špinit a házet vinu na Vás a to může ovlivňovat její chování k Vám.
Chovejte se k ní, aby jste měla v budoucnu čisté svědomí. To, že si přečtete její maily s otcem Vám stejně nepomůže, někdy se to provalí a všechny vztahy jenom zhorší. Nakonec ublížíte i sama sobě. Pokud si přečtete něco nehezkého, budete se trápit a užírat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.