Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Měl bych takový malý dotaz, chtěl bych se zeptat, jak správně používat ntb, aníž bych ho přitom poškozoval...přesněji,mám ntb, žádný herní, normální hp ntb, ale převážně na něm hraji ty hry.Když hraji hraji, tak baterka klesne například na 20% a teď co mám dělat, můžu jednoduše připojit zdroj a hrát dál s napájením přímo ze sítě, nebo tím rozbíjím baterku, nebo přímo ten zdroj? Opravdu musím vše vypnout,případně dát ntb do režimu hibernace a čekat nějakou hodinku, než se nabije a pak znovu hrát jen na ten přísun z baterie?
Doufám, že jsem vám dotaz popsal správně... děkuji
Fakt hraješ na baterku? Mě baterie WoT neutáhne. Nikdy doma baterii nepoužívám. Zatím mi drží 4. rokem perfektně. Jedu stále na zdroj. Jednou za 3 týdny ji vyšťavím a zase plně dobiju.
Čili, když hraji tak baterku vytáhnout a jet na zdroj?
(Já jen, ptám se protože mám zkušenosti s tím, že jednou odešla baterka i zdroj a teď je vše nové, tak to nechci nějak rozbít.)
Tímto způsobem NTB nijak nepoškodíte, HP jsou celkem držáky, měl jsem jich několik, denně jsem je tahal k zákazníkům, užily si prachu až až (řešeno vždy vyfoukáním vzduchem), baterka taky kolikrát žebrala o připojení - tak jsen připojil adaptér a jelo se dál. Originál HP adaptér bez potíží udrží v chodu počítač i při renderingu a pod, a k tomu dobíjí baterku. Nikdy jsem ji nevyndaval. Není důvod.
Dřív se to tak dělalo (nechala se vybít baterka úplně, a pak se dobíjela), ale teď už je to zbytečné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.