Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urážky lidí na fb

Od: pejsek* odpovědí: 10 změna:

Zdravím

Mám problém. Na fb mi jeden muž poslal foto penisu na profil a já jsem mu psala že je prasák a úchylák a psala jsem mu to 3x. On mně bloknul a zprávu nahlásil nebo označil jako spam. Co se stane? JAk se mám omluvit?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A proč Vám vadí, že si Vás bloknul? Předpokládám, že poté co Vám poslal zmíněnou fotku nemáte zájem pokračovat v konverzaci... A hlavně nechápu proč a za co byste se měla omlouvat.

pejsek*
hodnocení

On ty moje 4 zprávy jak jsem mu psala prasák a uchylák nahlásil a fotku na profilu smazal... .A v každé bylo prasák, úchylák a prase a co když to bude chtět řešit s policií? Podobně to napsala moje ségra a taky ji nahlásil. A nebo na řešení s policií musí být horší urážky?

On to s policií určitě řešit nebude. Mohlo by se totiž stát, že by zjistili co Vám poslal a problém by měl on.

Hoďte to za hlavu a užívejte si prázdniny.

pejsek*
hodnocení

Najela jsem si na tu konverzaci a dole bylo: Na tuto konverzaci nemůžete odpovědět. A u těch zpráv bylo: Tato zpráva již není dostupná, protože byla identifikována jako urážlivá nebo označena jako spam.

Mám strach že šel na policii.

Ale on to neposlal, on mi to vystavil na profil jako pozdrav že jsem mu přijala žádost

Opakuji znovu, on to s policií určitě řešit nebude.

Ten jeho pozdrav si z profilu smažte a odeberte jej z přátel. Případně můžete tu jeho fotografii sama nahlásit, pokud jste ji ještě nesmazala.

A moje doporučení... nepřidávejte si mezi přátele lidi, které neznáte v reálu.

pejsek*
hodnocení

Jj on mně bloknul takže si mně odebral a mám od něj pokoj od těch obrázků. Je to otravný . Ale díky za odpověd

Rádo se stalo... a příště opatrněji. ;)

hodnocení

1x

Proč se mu chcete omlouvat? *sok*

Protože nahlásil vaši zprávu? Za prasáka ji max. smažou.

Co radši místo toho nahlásit jeho fotku? To už je jiné kafe.

jirkaqwe
hodnocení

0x

Možná to bude troll.

Některým lidem dělá radost na internetu ostatní urážet v diskusích nebo posílat ona fota a pak se radují až někoho naštvou a ten jim sprostě vynadá a z toho mají největší radost..

Možná si byla jen málo sprostá, proto si tě bloknul.

hodnocení

0x

Proč pořijímnáte žádost od cizího člověka?nechápu,pořád dokola se to opakuje,že je to nebezpečné.Tento ale vypadá,že to dělá schválně pro pobavení ,když dál neotravoval a bloiknul naopak Vás anebo to zkouší a při jiné reakci pokračuje i když si neumim představit jinou reakci než pobouření.Dávejte si ale už pozor koho přijímáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]