Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levná nebo drahá baterka do nootebooku

Od: jaka* odpovědí: 6 změna:

Sháním pro HP 6730s a ceny jsou od 700 do 3000 kč. Proč je mezi nimi takový cenový rozdíl?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Také je rozdíl zdali je originál nebo alternativní, což většinou prakticky může znamenat jen to že má nebo nemá na sobě logo HP :-D

Z vlastní zkušenosti jsem se přesvědčil, že alternativní a podstatně levnější vydrží déle než originál a kdyby náhodou ne, tak pořád vyjde lépe poměr cena / životnost :)

I kapacitou nabízejí alternativní výrobci často větší než originál a kupodivu nelžou.

jpow
hodnocení

1x

Z vlastní zkušenosti jsem se několikrát přesvědčil, že alternativní baterie do HP notesu (bez ohledu na jejich cenu) mi nikdy nefungovaly, jak by měly. Měl jsem 4 od různých "výrobců", ani jedna nešla korektně jako originál HP. Naprosto vyhozené peníze. Holt co zkušenost, to názor.

radlik*
hodnocení

0x

Záleží na prodejci,každý má své ceny.

Také každá baterka může mít jinou kapacitu.

praivo*
hodnocení

0x
Koupil jsem na Aukru baterii za 400 Kč a drží už 2. rok naprosto bez problémů.

hodnocení

0x

Levná baterka taky může být stará baterka - tedy x- let někde skladovaná. Na to pozor, taková pak může daleko dříve ,,umřít´´

111®
hodnocení

0x

battery.cz/...

za1222,- a na požádání ti ji pošlou..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]