Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrát na Ulož.to soubor větší než 2 GB

Od: fia* odpovědí: 3 změna:

Natočili jsme video ve vysokém rozlišení a v Pinacle studiu z ně vytvořili Blu-Ray o velikosti cca 9 GB. Chci ho zabalený v raru dát na ulozto.cz ale píše mi to "Velikost nahrávaných souborů přesáhla 2 GB. K nahrání souborů doporučujeme použít Filemanager." Chvíli jsem měla nainstalovaný ten Filemanager, ale nějak mi to nešlo ani tak, nerozumím tomu. Máte nějakou radu jak tam to video mám nějak jednoduše nahrát?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

1x

Při zararovávání bych to rozdělil do balíků o 1GB. Mělo by to výhody i pro stahovatele, kdyby se mu stahování nezdařilo, bude znovu stahovat jen jeden balík tedy maximálně 1GB.

fia*
hodnocení

To je dobrý nápad, ale jak se to rozdělování dělá, jde to i v tom bezplatném winraru, nebo tu funkci rozdělování mají jen ty které se platí?

kangaroo*
hodnocení

0x

Normálně to zabal ve WinRAR nebo 7Zip a dej tam rozdělení po 1GB a ono to vyhodí part1...part3...part9..part10

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]