Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, řeším takový problém s výkonem mé grafické karty. Na AC 4 BF jsem to musel mít na nejnižší detaily, aby se mi to vůbec rozjelo bez "lagů". Teď si chci koupit AC Unity a chtěl bych si koupit takovou, že bych to rozjel na ultra detaily, aby mi to i při nějáké lepší hře za nějáký čas rozjelo aspoň na minimální. Na HW požadavcích jsem našel nějákou GeForce 470, nebo Radeon HD 5850 1024MB. Rozhodl jsem se pro GeForce, ale problém je v tom, že už není dostupná. Tak jsem našel tuto kartu - czc.cz/... Jelikož jsem v HW naprostý lajk, nevím jestli se tahle vyrovná té v těch požadavcích. V podstatě ani nevím kolik by taková karta měla stát. Celé to chápu tak, že čím větší číslo tak tím lepší, ale pak bych se nerad díval že se mi to seká a celý nákup by byl naprosté vyhození peněz. Tak bych se chtěl zeptat jestli by se mi nákup vyplatil. Zde jsou požadavky pro AC Unity -
Děkuji
Ano, tahle je silnější než ta minimální nutná. Ale asi to nebude žádná sláva.
Docela dobře výkon/cena vychází například gtx 750 nebo případně gtx 560 (a samozřejmě jejich Ti verze). Záleží jen na tom, kolik se hodlá investovat.
Chtělo by to znát, co máš za CPU... Jinak nejlepší by bylo koupit R9 270X na hry cena/výkon nejlepší... Když tak se dají sehnat použité kousky na aukru... za cenu kolem 2500kč.
Gigabyte nebrat - asi nejhorší že všech značek... Doporučuji Asus a MSI, na czc se dají koupit kolem 4800kč (nové)
Děkuji nakonec jsem našel tuto - czc.cz/... a pc mám zastaralý - ASUS Notebook K72Dr. Později chci dokoupit i lepší procesor. Ale nevím jestli ta karta jde dát i na notebook...
:D:D:D Tak tohle mě dostalo... Samozřejmě výměna GPU v noteboku je nemožná,měnit jde pouze u stolních PC.
Aha děkuji, ale chtěl jsem se ještě zeptat, jestli by se mi vyplatilo koupit tento PC - alza.cz/... a pak si ho postupně s dobou vylepšovat. Myslíte, že by mi to rozjelo AC Unity na Ultra detaily, kdybych vyměnil GPU? Protože tam je GT místo GTX. RAM je super, ale nevím jak je na tom procesor.
Můj bratranec mi říkal, že si nějak koupil PC, a tam si mohl vybrat, jaké komponenty tam chce. Tohle myslíte?
czc.cz/... Jen si tam přidej vlastní skříň - každému se líbí jiná... Na tomto PC si zahraješ všechny hry na ULTRA rozlišení.
Dobrý den, pardon, že ještě obtěžuji, ale právě jsem se bavil s kamarádem na skypu, co je lepší PC, nebo Ps? Já jsem teď v totálním rozhodování. Je lepší Ps? Nikdy se to neseká, pohodlnější hraní, žádná péče o ostatní blbosti, vyjde to levněji, ale zase se to nemůže vylepšit, hry jsu dražši, a za pár let, se na to přestanou vydávat. Takže já to mám 50% na 50%. Já mám doma Ps2, na kterém jsem hrál asi moji nejoblíbenější hru mého dětství Killzone. A vím jaké to je když si nemůžu zahrát další díly, tak tohle mě zase od konzole odpuzuje. Prosím poraďte co je lepší.
(Myslím Ps4)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.