Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se připojit k routeru,ten i NT je dobrý

Od: internetak odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

když se mi s notebookem nejde připojit k routeru, je většinou chybný notebook (ovladače např.) nebo router. Tady to je ale záhada, notebook připojím kdekoliv jinde, takže je v pořádku... Když k nám včera přišla návštěva, připojila se se svým notebookem zase ona.

Nevíte, kde může být zakopaný pes? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

koukni do Správce připojení, odeber všechna spojení odkazující na tvůj router , restartuj a zkus e připojit znovu...pravděpodobně došlo k nějaké změně a ty ji nemáš v připojeních nastavenu...

hodnocení

2x

Nesnazil jste se nekdy nastavit do routeru filtrovani MAC adres? Vetsinou se t da nastavit jako pust vse krom zadanych mac, nebo obracene pust jen zadane Mac adresy. Muzete mit take nekde zablokovanou IP adresu, jestli mate statickou. Moznosti je hodne. Doporucil by jsem Vam podivat se do logu routeru, tam bude videt, proc se to nepripojuje (treba kdyz mate stary profil s jiz neplatnym heslem)

internetak
hodnocení

Děkuji za rady, to vymazání zkusím a restartování, ale s MAC jsem nic nedělal..

Jak kouknu do toho logu routeru? Jaký profil s neplatným heslem? Děkuji

Pri pripojeni na Wifi se vytvori profil pripojeni, aby jste nemusel zadavat pokazde heslo. Predpokladam, ze se bavime o WIFI a ne o pripojeni kabelem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]