Nejste přihlášen/a.
Po zapnutí naběhne XP je to veterán IBM P4 a požaduje heslo které neznám, jak se nechá bedna zprovoznit, změnit heslo, neb najít heslo
Tím by se resetovalo nastavení BIOSu, ale já myslím, že tazatel chce zrušit heslo od uživatelského účtu ve Windows, které se tímto úkonem rozhodně nesmaže. Ve Windows XP je to poměrně jednoduché. Stačí spustit Windows v nouzovém režimu a tam se přihlásit k účtu Administrátor. V něm lze pak heslo odstranit.
doplněno 20.07.14 21:15:Během spouštění PC pořád mačkat tuším F2 nebo F8, přesně si to nepamatuji, ale mě to nikdy nefungovalo, takže já to dělal násilím tak, že během načítání Windows (jak tam běhají ty čtverečky a je nad nimi logo) jsem PC natvrdo restartoval a při příštím spuštění mi to automaticky nabídlo spustit v nouzovém režimu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.