Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde dělám chybu

Od: dankoss* odpovědí: 7 změna:

dobry den , dneska jsem si zakoupil wifinu tenda w316r , uz jsem to veschno nastavil podle recenzi a clanku , a porad mi to hazi nepripojeni k internetu , prosim o radu ja uz z te wifi nemohu

Kde dělám chybu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ikp
hodnocení

0x

Nejprve aktualizujte an zařízení firmware. Pak teprve nastavujte připojení. Nepíše ale to hlavní, kdo je vaším poskytovatelem a jak je router připojený. Zda je něco před ním a co?

dankoss*
hodnocení

mám upc internet kabelovy , ale mel jsem driv wifi modem od asus a jel vpoho , proste tenhle ne a ne furt jet

greenbull*
hodnocení

0x

V počítači na síťové kartě máte DHCP automaticky? Na routeru to samé?

jpoi
hodnocení

0x

UPC potřebuje modem u nich registrovaný. Nebo to se už změnilo? Nebo máte od nich modem a z něj kabel do routeru a ten to teprve vysílá?

dankoss*
hodnocení

ne vse musim zadavat rucne , ano upc se zmenilo muzete to tahle mit , ano napajim kabelem wifi router

dankoss*
hodnocení

nevite co s tim?

greenbull*

Takze DHCP nefunguje? Ze tam mate napevno napsanou IP? Nejak jsem nepochopil odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]