Nejste přihlášen/a.
dobrý den,chci se zeptat jestli neznáte nějákou hru v který se jezdí např. autem ve městě,dálnice atd. a dávají se tam blinkry svítí tam semafory atd.je to pro syna furt chce jezdit autem v nějáký takový hrě aby to bylo jako ve skutečnosti.děkuji
Euro Truck Simulator. Je to tedy s kamionem, ale jinak to sedí. Jízda po městem je sice nic moc protože města jsou malá, ale jsou tam plus dálnice, blinkry, klasika semafory, ostatní auta a celkově provoz i s lidmi. Může díky modům (doplňkům) jezdit od Egypta po Skandinávii, Albánii. A samozřejmě čepovat benzín, servis s různými doplňky, déšť.
spíše bych doporučil euro truck simulátor 2 je mnohem lepší pak třeba german truck simulator ... nebo na stránkách astragonu tam je několik simulátorů já mám pár her od astragonu, ale kupoval jssem je v německu. astragon.de/... tady jsou s auty FAHR SIMULATOR já je nemám mám 3 hry s kamionama a ets 2 je opravdu reálné blinkry,svícení firma,kupování aut,a je na něj hodně modúů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.