Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Google Chrome

Od: bdepf41 odpovědí: 4 změna:

Zdravím, od nějakého update Google Chrome se mi ve videích zobrazuje tato lišta s odkazem zkraceno.cz/...

Bohužel se objevuje jen někdy a rád bych se jí zbavil. Neví někdo co s tím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odkaz na obrázek nefunguje (musíte odkázat na stránku s obrázkem, ne na samotný JPG soubor)

hodnocení

0x

Hadal by jsem, ze jde o reklamu primo ze serveru, ze ktero se na video divate. Ale hodte sem obrazek at se podivame.

hodnocení

0x

Zkus se podívat do nainstalovanýmch doplňků, jestli tam není nějaký balast.

bdepf41
hodnocení

Pardon, moje chyba...Teď už by ten odkaz měl fungovat postimg.org/... Jedná se mi o tu lištu dole, normálně mi při prohlížení nevadí, ale dřív se ve videích když byly na celou obrazovku neukazovali, teď se ale občas objeví a nenašel jsem žádný způsob jak se jí zbavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]