Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat na tohle.Mám notebook Acer 5310 s OS Windows Vista Home Premium 32bit.Pokud se chci připojit pře wifi,mohu jako zabezpečení nastavit pouze Wep nebo bez zabezpečení(s případně skrytým názvem sítě).Pokud dám jakoukoli jinou formu zabezpečení(např.WPA-PSK) objeví se to, co je na přiloženém obrázku.Nevíte, čím to může být.Díky
Ano, vím čím to je. Máte nainstalovanou starou verzi ovladače wifi karty, která nepodporuje zabezpečení WPA/WPA2. Ovladač pro Atheros AR5007EG ve Win Vista nepodporoval toto zabezpečení až někdy do poloviny roku 2008. Nainstalujete nejnovější ovladač z odkazu a problém bude vyřešen...
Nejedná se o samoinstalační balíček tudíž instalace je mírně složitější. Pokud byste si nevěděl rady a instalace vám dělala problém tak dejte vědět.
Tak jsem stáhl ze stránky kterou jste uvedl Atheros AR5007EG.Uložil do složky.Rozbalil n 7-ZIP.Byly tam vrze 31 a 64 bit.Dále jsem otevřel hardware-síťové adaptéty,vybral Atheros AR5007EG.Dal jsem aktuallizovat ovladač,vybral možnost nainstalovat z počítače.Vybral 32 bit verzi a odklikl.Napsalo to,že instalace proběhla úspěšně ale asi jsem něco udělal špatně,protože to pořád nejde.Přikládám obrázky.Dejte prosím vědět,co jsem udělal špatné a jak to udělat.Děkuji
doplněno 17.07.14 10:43:Také nevím,jestli jsem to stáhl správně,těch možností pro stažení ovladače AR5007EG je tam hodně.Stáhl jsem ten s označením release 30.4.2010.Jen pro upřesnění- mám modem ZyXel P-660HN.
Jakou Vam to ukazuje verzi ovladace ve spravci zarizeni?
doplněno 18.07.14 14:24:Zkousel jste si pridat sit celou rucne? Ne poklikem na nalezenou sit?
Tam mate ostatni volby? Obcas se muze stat, ze to zlobi a profil nejde upravit. Mel jsem to u starsich notebooku
Cerze ovladače který jsem aktualizoval je. 7 7 0 948 r.2010,přd tím tam byla 7 3 1 42 r.2007.
Já to neskoušel ani poklikem,protože to ani nešlo(viz.obrázek č.1 na tomto vlákně).Zkusím tu ruční variantu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.