Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabezpečení wifi

Od: gamapolis® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat na tohle.Mám notebook Acer 5310 s OS Windows Vista Home Premium 32bit.Pokud se chci připojit pře wifi,mohu jako zabezpečení nastavit pouze Wep nebo bez zabezpečení(s případně skrytým názvem sítě).Pokud dám jakoukoli jinou formu zabezpečení(např.WPA-PSK) objeví se to, co je na přiloženém obrázku.Nevíte, čím to může být.Díky

Zabezpečení wifi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

capri*
hodnocení

2x

Ano, vím čím to je. Máte nainstalovanou starou verzi ovladače wifi karty, která nepodporuje zabezpečení WPA/WPA2. Ovladač pro Atheros AR5007EG ve Win Vista nepodporoval toto zabezpečení až někdy do poloviny roku 2008. Nainstalujete nejnovější ovladač z odkazu a problém bude vyřešen...

download2.dvd-driver.cz/...

Nejedná se o samoinstalační balíček tudíž instalace je mírně složitější. Pokud byste si nevěděl rady a instalace vám dělala problém tak dejte vědět.

hodnocení

Děkuji,zkusím to.

hodnocení

Tak jsem stáhl ze stránky kterou jste uvedl Atheros AR5007EG.Uložil do složky.Rozbalil n 7-ZIP.Byly tam vrze 31 a 64 bit.Dále jsem otevřel hardware-síťové adaptéty,vybral Atheros AR5007EG.Dal jsem aktuallizovat ovladač,vybral možnost nainstalovat z počítače.Vybral 32 bit verzi a odklikl.Napsalo to,že instalace proběhla úspěšně ale asi jsem něco udělal špatně,protože to pořád nejde.Přikládám obrázky.Dejte prosím vědět,co jsem udělal špatné a jak to udělat.Děkuji

doplněno 17.07.14 10:43:

Také nevím,jestli jsem to stáhl správně,těch možností pro stažení ovladače AR5007EG je tam hodně.Stáhl jsem ten s označením release 30.4.2010.Jen pro upřesnění- mám modem ZyXel P-660HN.

Zabezpečení wifi #2
Zabezpečení wifi #3
Zabezpečení wifi #4
111®

restartovat NB

hodnocení

Bohužel ani restart nepomohl.

Jakou Vam to ukazuje verzi ovladace ve spravci zarizeni?

doplněno 18.07.14 14:24:

Zkousel jste si pridat sit celou rucne? Ne poklikem na nalezenou sit?

portal.kjj.cz/...

Tam mate ostatni volby? Obcas se muze stat, ze to zlobi a profil nejde upravit. Mel jsem to u starsich notebooku

hodnocení

Cerze ovladače který jsem aktualizoval je. 7 7 0 948 r.2010,přd tím tam byla 7 3 1 42 r.2007.

Já to neskoušel ani poklikem,protože to ani nešlo(viz.obrázek č.1 na tomto vlákně).Zkusím tu ruční variantu.

hodnocení

Tak ručně se mi to konečně povedlo podle toho návodu co jste poslal odkaz.Díky moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]