Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
bohužel jsem také byl moc rychlý a otevřel jsem přílohu. Neví někdo co to pro mě teď znamená? Co to může být za vira?
jak ho zničím, případně kde se nachází na disku a v registrech?
Děkuji za odpověď
jste si jistý, že antivir nezafungoval? Nezobrazila se žádná hláška o riziku?
Pokud jste přílohu jen otevřel nic se neděje, ale pokud jste spustil soubor *.exe tak máte zaděláno!
Restartuje Windows do nouzového režimu a jděte na stránku: malwarebytes.org/... Stáhněte, nainstalujte a spusťte Malwarebytes. Potvrďte aktualizaci virové databáze - důležité! Vyberte: rychlá kontrola (Perform quick scan) a Kontrolovat (Scan). Malwarebytes by měl virus najít a smazat – to ještě musíte potvrdit. Odstraňuje i podvodné klíče v registru, ty také smažte.
doplněno 16.07.14 10:18:původní téma: poradte.cz/...
je v karanténě, nemusíte už nic. Jestli vás to trápí, bude v tzv truhle, trezoru nebo něčem podobném. Můžete zapátrat v antiviru a smazat úplně. Ale trápit se tím nemusíte, jste v bezpečí
Dobrý den, členovi domácnosti se také podařilo otevřít nechtěný email. Spustili jsme antivir a do truhly to naházelo přez 100 položek. Když kliknu smazat, neponičí to nějakým způsobem části ve windowsu s tím, že by pak nešlo něco zpustit? Jakým způsobem můžu smazat virus přímo v PC. Omlovám se zda je můj dotaz jako od neandrtála ale nejsem mladice a těmto věcem nerozumím. Děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.