Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuční příkaz - jak odstranit vir?

Od: pavka* odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem,

bohužel jsem také byl moc rychlý a otevřel jsem přílohu. Neví někdo co to pro mě teď znamená? Co to může být za vira?

jak ho zničím, případně kde se nachází na disku a v registrech?

Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

jste si jistý, že antivir nezafungoval? Nezobrazila se žádná hláška o riziku?

Pokud jste přílohu jen otevřel nic se neděje, ale pokud jste spustil soubor *.exe tak máte zaděláno!

Restartuje Windows do nouzového režimu a jděte na stránku: malwarebytes.org/... Stáhněte, nainstalujte a spusťte Malwarebytes. Potvrďte aktualizaci virové databáze - důležité! Vyberte: rychlá kontrola (Perform quick scan) a Kontrolovat (Scan). Malwarebytes by měl virus najít a smazat – to ještě musíte potvrdit. Odstraňuje i podvodné klíče v registru, ty také smažte.

doplněno 16.07.14 10:18:

původní téma: poradte.cz/...

mp*

taky jsem ho otevřela a hned mi to můj antivir ESET hodil do karantény co mám dělat?děkuji

je v karanténě, nemusíte už nic. Jestli vás to trápí, bude v tzv truhle, trezoru nebo něčem podobném. Můžete zapátrat v antiviru a smazat úplně. Ale trápit se tím nemusíte, jste v bezpečí :)

misa*

Dobrý den, členovi domácnosti se také podařilo otevřít nechtěný email. Spustili jsme antivir a do truhly to naházelo přez 100 položek. Když kliknu smazat, neponičí to nějakým způsobem části ve windowsu s tím, že by pak nešlo něco zpustit? Jakým způsobem můžu smazat virus přímo v PC. Omlovám se zda je můj dotaz jako od neandrtála ale nejsem mladice a těmto věcem nerozumím. Děkuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]