Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu. Při práci na internetu, také v jakémkoli jiném programu, jako je word, excel atd. se mi v cca v 10-15 sec intervalech vždy stane, že kurzor z obrazovky zmizí a nedá se psát. Úplně mi někam vyskočí, jako by se vypnul. Musím pak znovu kliknout na obrazovku a obnoví se. Je to značně obtěžující. Nevíte, čím to je?
Díky Renáta
1. Přeinstaloval bych ovladač myši.
- Ovládací panely - Hardware a zvuk - Správce zařízení -> My3i a ... Vymazat (najet a stisknout DEL) a nechat znovu vyhledat (tlačítko F5)
2. Nebo bych odpojil a znovu zapojil myš
3. Nebo rozebral a vyčistil
4. Nebo bych jí vyhodil z okna a koupil jinou.
Zavirovaný počítač není, projela jsem testy AVG a všechno v pohodě. Někdo mi říkal, že by to mohl dělat flash player, že nějak krade signál z myši, či co. Ale ten jsem zkusila odinstalovat a taky nic, vše při starém. Je to mazec. Třeba teď při psaní mi třikrát kurzor vyskočil a musela jsem myší ťuknout zpět do okna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.