Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7

Od: vlapan1927 odpovědí: 5 změna:

Po přeinstalování Windows XP na Windows 7 se mění ovládací prvky nebo budou stejné?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

V principu ovládání systému moc změn není. Je pár nových funkcí. Od toho narozdíl Windows 8 je úplně jiný.

nid
hodnocení

0x

C myslíte výrazem Ovládací prvky?

vlapan1927
hodnocení

Někdo říká,že je jiný start,hibernizace,microsoft office word a pod,Nebude třeba se znovu učit ovládat PC?Díky za radu.

kangaroo*
hodnocení

0x

Kdysi moje první instalace Win7 po 2 minutách jsem si vypnul to jejich slavné zátěžové aero a nastavil klasické zobrazení. Úpřímě moc změn jsem ve Win7 proti XP nenašel. Krom jistě plné podpory nových HW funkcí zbytek stejný v novém grafickém kabátu :-D

mcbain*
hodnocení

0x

Některé ovládací prvky jsou trošku jiné, asi budete chvilku hledat některá nastavení. Rozdílů ale není tolik, aby si člověk rychle nezvykl.

Máte-li ale starý počítač, který splňuje nároky Windows 7 s odřenýma ušima, tak si to rozmyslete. V podstatě ho "zabijete". Na všechno budete čekat, pokud vůbec vše se spustí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]