Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezaplacená faktura - jak se bránit?

Od: gabrielam odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit a nejsem si zcela jistá jak nato. Přítel je OSVČ vše dělá legálně, známý mu dohodil kšeft pro jeden relaxační salón na tvorbu webových stránek, tyto stránky vytvořil a vše řádně předal. Bylo to vytvořeno za hubičku kvůli známosti. Nejdříve byla vystavena zálohová faktura kvůli koupi domény a že potom se vyplatí zbytek a ještě se částečně úhrada provede poukazy na služby v jejich salónu. Když přítel vystavil konečnou fakturu na služby paní přestala reagovat a tváří se že neexistujeme. Není to sice velká částka, ale jde mi o ten princip. Jen teď nevím jaké páky použít nato abychom z ní dostali aspoň tu zbylou dlužnou částku, to že ty poukazy do salonu nedostaneme je mi naprosto jasné a jsem s tím smířená. Nejsem si jistá jestli můžeme pohrozit vypnutím www stránek a pokud do určitého termínu nezaplatí skutečně ty stránky vypnout, nebo co s tím dále. Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

pokud zaplatila zálohovou fakturu za doménu, pak je její. Ovšem obsah je váš a vy si s ním můžete dělat, co chcete. Klidně dočasně smažte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]