Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze rozjet notas

Od: bb1 odpovědí: 3 změna:
Dobry vecer, muzete mi nekdo poradit, prosim...ted jsem zapla notas (lenovo, mam ho 3roky), a jen se mi ukazalo, ze system windows nelze spustit, a spustil se nejaky program Oprava spousteni systemu... A uz to bezi docela dlouho.Vubec nevim co s tim, v pocitacich se nevyznam.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

2x

měl jsem stejný problém,pomohlo mi - natvrdo notebook vypnout,vyndat baterii a nastartovat,samozřejmě připojený do elektriky. systém naběhl. znovu vypnout,už standardně a baterii zpět.nevím,proč to fungovalo,prostě to zkuste...

bb1
hodnocení

Uz se sam od sebe rozjel, ale diky za radu, treba nekdy pomuze:)

hop®
hodnocení

2x

Máte ho připojený na net? Pokud ano, nechal bych ho do rána kysat. Pokud ne, použil bych předchozí radu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]