Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ultrabook- jak nahradit dvd mechaniku?

Od: hanesz* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jelikož se mi pokazil starý notebook, tak si budu muset koupit nový. Vybírám si podle určitých parametrů a všemu zatím rozumím. Hodně se mi líbí ultrabooky, díky své tenkosti. Akorát u nich váhám z důvodu, že nemají (aspoň jsem ještě nenašel) vestavěnou dvd mechaniku. Sice ji moc nepotřebuji ale čas od času si pustím film, dvd nebo chci nainstalovat nějakou hru.

Vysvětlil by mi někdo jak u ultraboku nahradit mechaniku? Co když si koupím hru a budu jí chtít nainstalovat?

Děkuju moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Externí USB mechanika,která se přímo z USB i napájí,takže není potřeba dávat další kabel do zásuvky.Já mám Liteon.A zde je např.Samsung:

czc.cz/...

hodnocení

0x

USB mechanika, nebo použít jiný PC s DVD mechanikou, z DVD si udělat ISO obraz disku, ten dát na flash disk a následně do ultrabooku.

Jj usb mechaniku, ale spis bych vse daval na fleshku

hodnocení

0x

Řekl bych, že dnes již jsou k dispozici ultrabooky s DVD mechanikou. Jenom pro příklad: alza.cz/...

chip.cz/...

pctuning.tyden.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]