Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Excelem 2003

Od: magdon® odpovědí: 2 změna:

Nedávno mi havarovaly Windows XP a to tak dokonale, že jsem je byl nucený tvrdě přeinsatlovat (zcela nová instalace). Tím samozřejmě přestala fungovat celá řada dalších programů, na Windows závislých. Nebyl problém všechny ty programy přeinstalovat a nastavit, vše v podstatě funguje jak má (i když některé programy trochu jinak, než původně). Jenže...

V Excelu mám spoustu souborů propojených se soubory jinými a tady se objevil problém. Při spuštění soboru, se původně automaticky načetla data ze souboru neotevřeného. Jestli se tak stane automaticky, ručně, nebo vůbec, se dá nastavit v oknech na obrázku dole. Až do přeinstalace to fungovalo. Teď se při otvírání objeví horní tabulka a musím ručně odkliknout povolení k aktualizaci dat a to i přes to, že mám aktualizování dat nastavené na automatické - bez dotazu (dolní okno na obrázku). Ostatní 2 možnosti fungují správně. Co s tím? Odinstalování, vyčištění registrů CCleanerem a nová instalace Excelu nepomáhá.

Problém s Excelem 2003

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alfkhoiuhoiuh
hodnocení

0x
hodnocení

Díky, na první pohled to vypadá, že je to to, co hledám *palec* . Jen si ten strojový překlad si budu muset v klidu přečíst několikrát, abych ho pochopil *sok* . Doufám, že to pomůže.

doplněno 15.07.14 07:54:

*sok* Teď mě to dochází - ono vlastně začalo fungovat "kurvítko" *plac*

doplněno 15.07.14 08:13:

*palec* * palec* *palec* Hurá. Zvítězil jsem :). Ještě jednou děkuju za odkaz. Nebylo to kurvítko, byla to jen moje nepozornost při nastavení programu po reinstalaci. Dávám 2 body. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]