Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nefunguje eserial.cz

Od: jirak* odpovědí: 11 změna:

Ahojky lidičky, nevíte někdo prosím proč už druhý den nejdou eserial.cz? A jestli vůbec půjdou? :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No to je jednoduchý, protože to mají rozbitý *smich*

Viz Facebook

hop®
hodnocení

0x

Nevím proč, nevím ani co to je, ale mně to také nefunguje...

doplněno 13.07.14 22:09:

@gamapolis mně stále ne...

doplněno 13.07.14 22:10:

@gamapolis jaký prohlížeč?

jirak*
hodnocení

Mně pořád také ne :( zkoušela jsem to v chromu, opeře i exploreru...sakra mám tam rozkoukaného grimma :( :/

verunkaaa17

Tak eserial nefunguje pořád, ale tyto stránky Milujemefilmy.eu jsou lepší...tam toho Grimma klidně můžete sledovat dále :)

micinka123*
hodnocení

0x

Neznám to, ale taky mi to nejede. Možná je smazali *nevi*

hodnocení

0x

Mě to v tuhle chvíli funguje.

kangaroo*
hodnocení

0x

Aspoň vidíte proč cloudy a streamy jsou v důsledku naho@no :-D Kupte si velký disk a stáhněte si vše co chce a nebude omezen nedostupností sítě a vše s tím spojené :)

mi*
hodnocení

0x

spis si myslim ze je to stejny problem jako kdyz ulozto.cz vymazali pomalu vsechny filmy.. proc?...

lukas7622
hodnocení

0x
Vite proc? I serial zrusili a prejmenovali to

lolek
hodnocení

0x

Ale funguje jen se to jmenuje http://eserial.ch místo http://eserial.cz :)

xxxxfjfkduhgroe
hodnocení

0x

Nefunguje jenom eserial. Nefunguje skoro všechno. serialycz.cz jsou vyonuté, stejně jako sledujuserialy.cz. Na seriály se musím koukat přes sledujufilmy.cz a je to docela složité

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]