Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde připojit žádné USB

Od: tesnost* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, poradíte mi prosím co dělat, když mi k Pc nejde připojit žádná flashka ani harddisk přes USB? Myslím, že i to vždy píše neznámý hardware a když rozkliknu tu hlášku tak se nic neděje. Zkoušel jsem asi už 5 různých zařízení do všech zdířek Usb na Pc. Mám windows XP. Díky za rady

Nejde připojit žádné USB

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Nainstaloval jste příslušné ovladače? Zkoušel jste zmíněná zařízení připojit k jinému počítači? Dříve to šlo? (Ukončení podpory od MS neznamená, že byste nemohl XP používat dál.)

tesnost*
hodnocení

ty zařízení jdou připojit k jinému Pc a dříve to šlo, změnilo se to nejspíše po přeinstalování Windows. JAké příslušné ovladače máte na mysli? Myslím, že jsem zkoušel rozkliknout chybovou hlášku když mi to psalo že to je neznámý hardware pak sem kliknul na vyhledat k tomu software ale nic to nenašlo. Akorát jedinný hardware se mi podařilo připojit když si to nainstalovalo ovladač, ale ostatní usb věci nic

hop®
hodnocení

2x

A máte ofiko XP? A jste online na netu?

tesnost*
hodnocení

windows mám legálně a připojen k netu jsem přes kabel neustále, jestli myslíš toto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]