Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílé tečky v obrazu

Od: tesnost* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, nevíte proč se mi na videu v youtube objevují v obrysech bílé tečky? viz obrázek

doplněno 13.07.14 19:10:

KDyž si ten obrázek níže rozkliknu na celou obrazuvku tak tam ty tečky mám, ale když si to ještě o něco zvětším dalším kliknutím tak ty tečky zmizí, tak nevím čím to je

Bílé tečky v obrazu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Na screenu nic nevidím? ... Nebo je to tam někde?...

tesnost*
hodnocení

musíš si to rozkliknout ten obrázek a uvidíš to

ovczaak*
hodnocení

0x

ty dvě tečky na postavě vpravo? objevují se mi taky,chybka bude u zdroje...třeba tam má něco,co odráží světlo...

tesnost*
hodnocení

musíš na tu fotku kliknout a tím si jí zvětšíš, pak těch teček ta bude asi 100, ty tečky se mi objevují poslední dobou u všech videí

zajixxx*

Na fotce tečky nejsou. Tz. máte někde chybku - HW rázu. Zkontrolovat kabely mezi monitorem a PC... Nemůžete to vyfotit klasickým foťákem/mobilem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]