Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje bluetooth u lenovo s100

Od: lae odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

nechce mi správně fungovat bluetooth u lenovo ideapad s100. Zjistil jsem, že je vložena combi wifi+bluetooth mini pci karta. Obrázek přikládám. Ale nedaří se mi nainstalovat potřebné drivery a software, nějak se to pořád někde mlátí navíc se mi nechce ukazovat ikona bluetooth v system tray.

Navíc blbne i ta wifi občas se odpojí nebo vypne či co, že musím odpojit internet a zase zapnout. Řízení spotřeby je ale vypnuté.

Prosím o radu jaké přesně ovladače a soft nainstalovat.

Nefunguje bluetooth u lenovo s100

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danten*
hodnocení

0x

Ovladače se dají stáhnout zde: atheros.cz/...

V seznamu najdeš AR5B195 a stáhneš si ovladač pro tvůj Operační systém který jsi sem nenapsal.

WXP 32 BIT

WXP 64 BIT

VISTA 32 BIT - neexistuje

VISTA 64 BIT - neexistuje

WIN7 32 BIT

WIN7 64 BIT

WIN8 32 BIT

WIN8 64 BIT

lae
hodnocení

Jenže tyto drivery neřeší můj hlavní problém co jsem psal a to, že mi nefunguje BLUETOOTH. Nainstaloval jsem nějaké ovladače a soft ale ikona v system tray se nezobrazuje a celé to nejde, bez ikony nemohu přidat nové zařízení a nastavit různé parametry a já chci využívat vnitřní bluetooth a ne žádné usb dongle prostě potřebuji funkční program a ovladače pro toto:

802.11n b/g 1x1 w/...

danten*

mobilesupport.lenovo.com/...

support.lenovo.com/...

doplněno 07.08.14 05:29:

Použít také klávesovou zkratku Fn + F5 !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]