Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nechce mi správně fungovat bluetooth u lenovo ideapad s100. Zjistil jsem, že je vložena combi wifi+bluetooth mini pci karta. Obrázek přikládám. Ale nedaří se mi nainstalovat potřebné drivery a software, nějak se to pořád někde mlátí navíc se mi nechce ukazovat ikona bluetooth v system tray.
Navíc blbne i ta wifi občas se odpojí nebo vypne či co, že musím odpojit internet a zase zapnout. Řízení spotřeby je ale vypnuté.
Prosím o radu jaké přesně ovladače a soft nainstalovat.
Ovladače se dají stáhnout zde: atheros.cz/...
V seznamu najdeš AR5B195 a stáhneš si ovladač pro tvůj Operační systém který jsi sem nenapsal.
VISTA 32 BIT - neexistuje
VISTA 64 BIT - neexistuje
Jenže tyto drivery neřeší můj hlavní problém co jsem psal a to, že mi nefunguje BLUETOOTH. Nainstaloval jsem nějaké ovladače a soft ale ikona v system tray se nezobrazuje a celé to nejde, bez ikony nemohu přidat nové zařízení a nastavit různé parametry a já chci využívat vnitřní bluetooth a ne žádné usb dongle prostě potřebuji funkční program a ovladače pro toto:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.