Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, promazávám PC protože ho mám zahlcené složkami v kterých nic není nebo programi které jsem již 3 roky nepoužil ...
Narazil jsem na složku PerfLogs resp. C:PerfLogs
Na vikipedii jsem se o této složce dočetl že se do ní ukládají logy s chybami. Já tam mám jen složku Admin. Můžu složku PerfLogs smazat?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dále jsem narazil na složku VXIPNP resp. C:VXIPNP
Na vikipedii jsem se o této složce nic nedočetl. V této složce je složka WinNT (C:VXIPNPWinNT) v ní bin, legoNXT a NIvisa. Můžu složku VXIPNP smazat?
Díky za odpovědi
Složky (adresáře), které sis nevytvořil sám, si pro sebe vytvořil nějaký program. Dokud v PC je, nejspíš ty složky potřebuje. Kdybys ho odinstaloval, měly by se složky smazat automaticky; ovšem je-li jeho autor prase, tak se třeba nesmažou.
Já bych složky nemazal, ale nanejvýš bych je nějak vhodně přejmenoval. Kdyby se ukázalo, že někomu chybí, zas bych je přejmenoval zpět. Kdyby žádnému programu nescházely přiměřeně dlouhou dobu (třeba tak 2 týdny), tak bych je pak smazal; ale ani 2 týdny nezaručí, že se jejich zmizení nijak časem neprojeví.
NE, já bych ji nemazal
Já osobně bych se v systémové složce moc nevrtal... Jestli chceš uvolnit místo v pc tak si stáhni si program RevoUninstaller (tu free verzi) revouninstaller.com/... a z pc odinstaluj programy které nepotřebuješ, dávej si však pozor abys neodinstaloval ovladače... Také bych ti doporučil stáhnout si CCleaner slunecnice.cz/... a pročistit... (nechej to nastavené jak to je...) dále můžeš podle toho návodu vypnout spouštěné aplikace při startu Windows... tipypropc.cz/...
Snad vám to trochu pomůže...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.