Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výdrž baterie

Od: dezik odpovědí: 6 změna:

Ahoj, stále se seznamuji s mým novým notebookem, v příloze jsem nahodil screen z obrazovky ... nevíte proč se mi nabíjení baterie zastaví na 60%?

Je lepší mít nastaveno nabíjení baterie jen na max. 60% v ohledu na budoucí výdrž baterie?

Děkuju mockrát

Výdrž baterie

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

zkuste vypnout notebook, vyndat baterii a po chvíli opět vrátit a pak normálně provozovat, pokud bude baterie v pořádku, pak i nabíjení bude do 100% (už jsem se stím setkal, pomohlo vytažení a opětné vložení baterie)

hop®
hodnocení

2x

Odpojte NB ze sítě a nechte baterii vybít tak, až se NB sám vypne - jen pozor, ať nepřijdete o nějakou práci, soubory ukládejte.
Poté připojte do sítě a nechte nabíjet. Často to pomůže.

Baterii je dobré mít nabitou naplno, ale jednou za čas ji nechat vybít, jinak "zblbne" a přestane fungovat... :)

hodnocení

2x

A co tak rozkliknout "Další možnosti napájení". Rádcové zde psali, že notebooky při trvalém napájení ze sítě a nabití na 100% - do 2 let zničený aku a proto některé typy notebooků mají rozšířené možnosti nabíjení.. Rozklikněte tu další položku. PS: já notebook nevlasním

emilka12*
hodnocení

0x

Barerie se mají nabíjet na 100 %

dezik
hodnocení

Taky si myslím ... a nevíte jak to nastavit?

depe
hodnocení

0x

Nastavit se to nedá, vždy se nabíjí na 100%. Vaše baterie je vadná!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]