Nejste přihlášen/a.
Nainstaloval jsem si zkušební verzi Nod Internet Security 7. Za nějakou dobu po uplynutí zkušební doby jsem NIS7 odinstaloval. Jenže jsem zjistil, že většina souborů tohoto programu mě v počítači zůstala, ale nevím jak to mám odstranit a ještě se mě stalo, že jsem chtěl ťuknout na ikonu programu na ploše Windows7 a jaksi jsem se mohl uklikat myší a stějně se nic nedělo. Po restartování bylo zase všechno v pořádku. A v poslední řadě se mě v nouzovém režimu nestále instaluje reciever od myši i když už to mám dávno nainstalovaný. Vir v počítači nemám. Poradí někdo?
První problém bych řešil tak, že bych použil Ccleaner a pročistil všechny neplatné klíče v registrech.
Druhý a třetí problém mají nejspíš stejného viníka - myš. Respektive ovladač myši. Zkus toho receivera od myši odinstalovat a nainstalovat znovu.
No jo, ale ten Nod Internet Security7 je odinstalovaný, ale do menu programu se dostanu, ale oskenovat počítač nemůžu protože platnost zkušební verze skončila. A odinstalovat podruhé to taky nemůžu, protože se v žádném odinstalátoru program nezobrazí, protože už jsem ho jednou odinstaloval.
Si nerozumíme.
Doporučil jsem pročistit registry pomocí Ccleaneru, nikoliv proskenovat počítač Nodem.
A doporučil jsem odinstalovat a opětovně nainstalovat ovladače té myši, která zlobí, nikoliv opětovné odinstalování Nodu.
Vyspi se, ráno si to přečti znovu a zkus provést. Mělo by to pomoci.
To jste musel udelat nekde chybu. Odinstalovany program 1) nemuze po sobe nechat "vetsinu souboru" 2) pokud je odinstalovany, tak byste jej uz nemohl spustit, coz rikate, ze lze.
Odinstalovaval jste ho jak? ( nekolikrat se mi stalo, ze uzivatel mysli odinstalaci to, ze oznaci adresar a zmackne delete)
Pouzil jste Start -> Ovladaci Panely -> Programy a funkce -> odinstalovat?
Nebo i Start -> všechny programy -> (nazev programu, predpokladam, ze tedy NOD Internet Security) -> a zde by mohl byt taktez odinstalator.
Treti varianta je pouzit odinstalator tretich stran. Doporucil bych napr. zdarma Revo Uninstaller, ktery toho umi mnohem vice a dočistíte si s tím PC podobně, jako třeba se CCleanerem, ktery zminuje @mike007
Co se myši týče, tak klikněte na Start -> spustit -> napište do řádku příkaz devmgmt.msc a spusťte.
Spustí se správce zařízení (neboli device management -> devmgmt.msc) ... není tam někde nějaký otazník, či vykřičník?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.