Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpadky internetu

Od: prog* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,chci se zeptat před 3 dny mi přišel modem od O2 PRO INTERNET přes pevnou linku.vše jsem tedy zapojil podle návodu rychlost je 20MB.mormálně se mi na notebooku na wifi objeví název sítě napíšu heslo a normálně se připojím.ale když chci na internet tak se mi tam někdy napíše spojení přerušeno opakovat akci,a pak to třeba 5 minut zase funguje.někdy pomůže že když dám na wifi na pc odpojit a znovu připojit tak to pak zas chvíli jde.signál wifi mám plný,router mám vedle sebe takže signálem to asi nebude,mám windows 8.děkuji už fakt nevím co mám dělat

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dxw
hodnocení

0x

Já jsem rád, že jsem se O2 zbavil a nikdy více. Ale k věci - problém může být i v modemu. Takže reklamovat do zblbnutí a reklamace reklamací. Oni ničemu jinému moc nechtějí rozumět. Mně trvalo asi rok, než O2 zajistilo funční zařízení a vyladění linky, aby se rychlost přibložovala k té, co jsem platil. Pokud máte možnost si vzít internet od někoho jiného, rychle jim to hoďte na hlavu a pryč od nich.

jokeer*
hodnocení

0x

Vypadá to jako problém v nastavení. Překontroluj svůj postup a popř. zavolej do O2, když máš modem od nich :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]