Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat před 3 dny mi přišel modem od O2 PRO INTERNET přes pevnou linku.vše jsem tedy zapojil podle návodu rychlost je 20MB.mormálně se mi na notebooku na wifi objeví název sítě napíšu heslo a normálně se připojím.ale když chci na internet tak se mi tam někdy napíše spojení přerušeno opakovat akci,a pak to třeba 5 minut zase funguje.někdy pomůže že když dám na wifi na pc odpojit a znovu připojit tak to pak zas chvíli jde.signál wifi mám plný,router mám vedle sebe takže signálem to asi nebude,mám windows 8.děkuji už fakt nevím co mám dělat
Já jsem rád, že jsem se O2 zbavil a nikdy více. Ale k věci - problém může být i v modemu. Takže reklamovat do zblbnutí a reklamace reklamací. Oni ničemu jinému moc nechtějí rozumět. Mně trvalo asi rok, než O2 zajistilo funční zařízení a vyladění linky, aby se rychlost přibložovala k té, co jsem platil. Pokud máte možnost si vzít internet od někoho jiného, rychle jim to hoďte na hlavu a pryč od nich.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.