Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit heslo na FB

Od: jarm® odpovědí: 6 změna:

Zapomněla jsem heslo na facebook, jak jej zjistit? Hledala jsem tu na poradně a nemůžu vlákno najít. Děkuji!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

2x

Vždyť hned na úvodu je zpráva "nemůžete se přihlásit? Hned pod kolonkou, kde se zadává heslo... Pak Tě to navede..

zajixxx*
hodnocení

1x

Co třeba si nechat zapomenuté heslo nechat poslat na email? :) ... běžná věc u většiny služeb:)

hodnocení

To bych ráda si nechala heslo poslat na můj email, ale nevím kde to na svém účtu na FB najdu.

editamrozkova

Dobrý den,zapomněla jsem heslo na společnost "Quantum Code Team " nevím co mám stakovou situaci dělat. Mám na jich adrese peníze a nevím heslo . Prosím o pomoc. Děkuji

Zkuste založit samostatné téma, tady si vašeho příspěvku nemusí nikdo všimnout...

kangaroo*
hodnocení

1x

Většina webů má možnost zaslat zapomenuté heslo na email adresu použitou při registraci služby. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]