Nejste přihlášen/a.
dobrý den všem,
měl jsem tiskárnu Canon i 550 a když jsem dal barevný tisk, chyběla modrá. vyzkoušel jsem novou tiskárnu HP Color Laserjet CM1312 MFP ( nové orig. náplně) a modrá opět nikde. vzal jsem druhý počítač a výsledek byl stejný. když dám barevný scan na HP tak se modrá vytiskne. vypadá to na problém v nastavení SW, ale už nevím kde. prosím poraďte
děkuji
tisknul jsem barevný dokument ve wordu,barevný text v exelu, fotku z prohlížeče obrázků a faxu a corelu. toto jsem zkouše z obou počítačů na obě tiskárny a výsledek, chybí modrá
podívej ve vlastnostech tiskárny na "Color management" a zkus si s tím trošku pohrát, mělo by to být ono
ve vlastnostech jsem zkoušel skoro všechno, pokusím se to vyzoušet ještě jednou. ale zaráží mě že ten problém je na dvou různých tiskárnách a dvou různých počítačích
To je fakt zajímavý problém. Na jedné může být třeba vadná cartridge a na druhé... nevím. A ještě to tiskne ze skeneru...
na druhé závada (k reklamaci) to by byla dost velká souhra náhod. prý bych vyhrál 8x ve sportce než by se to tak sešlo
možná špatně předdefinované nastavení v ovladačích (nepravděpodobné), zkuste dát modrou na max... jako druhý krok zkuste stáhnout zbylé barvy, jestli toto nastavení tiskárna vůbec akceptuje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.