Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze spustit filmy / seriály online

Od: n odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,
mám menší problém. Na stránkách kde jsou online filmy či seriály s přehrávačem Youwatch a Exashare tak to nemohu spustit (AdBlock mám vypnutý) . Proklikám se všemi těmi reklamami a po chvilce "načítání" filmu mi naskočí "error loading media: File could not be played." Nevíte prosím někdo, jak to mohu spustit?
Děkuji předem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Tak takové stránce bych rychle dal pápápápápápá...

Vždy existujou free alternativy jak pro stahování, tak online sledování.

FRD,uloz.to,torrenty,XBMC,... co bych tu nenašel, tak jako kdyby nikdy neexistovalo :-D

n
hodnocení

Nějaké doporučené stránky kdy lze sledovat online? Např. milujeme-filmy-cz.webnode.cz , sledujufilmy.cz, najfilmy.sk , apod.. mi prostě nejdou :( .

n
hodnocení

To nebude tou stránkou, protože kamarádům to normálně jde a mě ne. Vůbec nevím proč mě to spustit nejde.

naihonn*
hodnocení

0x

Pravděpodobně už byl ten soubor smazaný. Jediná možnost je zkusit najít jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]