Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Windows media player

Od: gamapolis® odpovědí: 4 změna:

Mám tento problém.Stáhnu soubory,které chci přehrát ve WMP.Jeden hraje normélně-zvuk i obraz.A druhý hraje jen obraz beze zvuku.Nainstaloval jsem K-lite codeck pack a stelo se to,že ten první soubor ztratil zvuk a ten druhý,co zvuk neměl,začal hrát normálně.Po odinstalaci K-lite se to vše vrátilo tak,jak popisuji na začátku.Pokud tam K-lite není instalovaný,tak se na tom souboru co nemá zvuk,ukáže dole,že byl nalezen kodek,ale stejně to hraje beze zvuku.Skusil jsem i jiný balík kodeků,ale je to prakticky stejné-vždycky jeden OK a druhý beze zvuku,po instalaci kodeků se to vymění.Ale není to jen u konkrétních 2 souborů.Když stáhnu jiné,tak hrají oba dva OK,a jiné dva,nemají oba zvuk.Nevíte co s tím?Přeinstaloval jsem Windows a před tím,jsem měl taky K-lite.Navíc při instalaci tohodle packetu se tam zatrhává plno věcí,a nevím jestli to mám dobře.Jednou jsem to zatrhl vše,podruhé jsem to nechal,tak jak to tam je zaškrtané(některé políčka nezatržena),ale pořád je to stejné.Díky za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fdnl
hodnocení

3x

Odinstalujte všechny nesmyslné kodeky z počítače a pak stáhněte přehrávač z www.videolan.org , který nainstalujete.

hodnocení

Nainstaloval jsem a vše funguje.Nechám si ho,nicméně na WMP jsem zvyklý léta a fungoval perfektně,tak to budu,ještě chvilku zkoušet.V každém případě oběma děkuji.

ladinpraha*
hodnocení

3x

Už se tu mnohokrát zdůrazňovalo. Stáhni VLC. Ten přehraje všechno a nepotřebuješ žádné kodeky.

kangaroo*
hodnocení

0x

VLC player + DVBViewer + XBMC (addony) + DO a už několik let nic nemusím řešit :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]