Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Mám klávesnici Logitech K700. Ztratil jsem USB příjmač. Tato klávesnice používá přijmač Logitech Unifying.
Předpokládám správně, že když koupím jinou, stejnou (použitou,levnou) klávesnici, tak její příimač bude fungovat i tou mou první?
Děkuji, za správné odpovědi
...
Jde koupit i jen vysílač. Ovšem u nás nedostupné a za zahraničí i s poštovným za € 22,26 (550kč)
PS: Škoda, že nejde opravit i nadpis. Mělo tam být Klávesnice a USB příjmač.
No u "normálního" přijímače si myslím by toto nemělo platit. Ten by měl být spárovaný s konkrétní klávesnicí. Pokud bych (teoreticky) měl dvě stejné klávesnice např. jednu na PC a druhou na TV, tak pokud by to mělo být zaměnitelné, tak se mi to bude "hádat".
Ale v případě tohoto přijímače Unifying je psáno: Jeden miniaturní přijímač až pro šest zařízení Unifying. Stačí jej zapojit a nechat být – a poté můžete začít připojovat další myši a klávesnice k jednomu počítači.
Takže bych počítal, že i klávesnice, která nebyla dodána v balení s tímto přijímačem, půjde v pohodě připojit. Pokud samozřejmě podopuje Unifying.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.