Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice a USB

Od: pepr® odpovědí: 2 změna:

Zdravím.

Mám klávesnici Logitech K700. Ztratil jsem USB příjmač. Tato klávesnice používá přijmač Logitech Unifying.

Předpokládám správně, že když koupím jinou, stejnou (použitou,levnou) klávesnici, tak její příimač bude fungovat i tou mou první?

Děkuji, za správné odpovědi :)

...

Jde koupit i jen vysílač. Ovšem u nás nedostupné a za zahraničí i s poštovným za € 22,26 (550kč)

PS: Škoda, že nejde opravit i nadpis. Mělo tam být Klávesnice a USB příjmač.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ajuna*
hodnocení

0x

Pokud je to stejný typ,měl by :)

hodnocení

No u "normálního" přijímače si myslím by toto nemělo platit. Ten by měl být spárovaný s konkrétní klávesnicí. Pokud bych (teoreticky) měl dvě stejné klávesnice např. jednu na PC a druhou na TV, tak pokud by to mělo být zaměnitelné, tak se mi to bude "hádat".

Ale v případě tohoto přijímače Unifying je psáno: Jeden miniaturní přijímač až pro šest zařízení Unifying. Stačí jej zapojit a nechat být – a poté můžete začít připojovat další myši a klávesnice k jednomu počítači.

Takže bych počítal, že i klávesnice, která nebyla dodána v balení s tímto přijímačem, půjde v pohodě připojit. Pokud samozřejmě podopuje Unifying.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]