Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Software pro MLM

Od: ovb* odpovědí: 2 změna:

Hledám SW pro MLM. Libovolná oblast, nejlépe finance /pojistky, stavebko/. Nepředpokládám, že bych našel něco vyhovujícího, spíše mi jde o inspiraci pro vlastní program. Něco jsem našel, ale víc hlav, víc rozumu. A pokud by k tomu byl i zdroják .. :) Poradíte?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

acemcintosh*
hodnocení

0x

Heh, no o zdrojáku velice pochybuji, že byste našel (podle mě by to musel být blázen ten kdo by něco takového vytvořil a pak hned zpřístupnil zdrojáky, ale blázen by to ani vlastně nedokázal naprogramovat:-D). Já teda moc velký rozhled v této oblasti nemám (ač jsem minulý rok procházel jako divý katalogy nejrůznějších firem a snažil se inspirovat ke svému vlastnímu řešení - které jsem pak chtěl prodávat:-D), ale tak aspoň navrhnu to, o čem vím. Tak v první řadě jsem preferoval finanční aplikace od Cígler Software (divil bych se, kdybyste tuto firmu neznal), která sídlí na www.money.cz. Tato firma poskytuje velice kvalitní programy, které věřím, že se budou hodit (navíc nabízejí CDčko se Start verzí Money S3 zdarma i s poštovnym - ta má všechny funkce, ale je omezena počtem záznamů -> na vyzkoušení ideální). Jinak minulý rok jsme se školou byli na exkurzi do jedné menší firmičky, a to CSH ( www.csh.cz), která se mi zdá také jako dobrá (docela mě udivilo, že na tvorbu softwaru, který je Ready for Windows Vista používají vývojové prostředí Delphi 4, ale což, i takto to jde:) ). Mrkněte se a uvidíte.

Jinak pro lepší přehled doporučuji získat papírový "Katalog řešení a služeb 2007/2008"od Microsoftu, který je zdarma (já jsem ho sebral na Invexu 2007, ale vím, že MS ho posílá zdarma i poštou) a je dostupný i on-line zde: microsoft.com/... (to bude asi aktuálnější).

Takže suma sumárum - doporučuji si prolítnout ten katalog od MS, podívat se na to CSH a pak si kdyžtak stáhnout zkušební verze některých systémů. To je jako zdroj inspirace (dle mého) to nejlepší.

mlmsoftcz*
hodnocení

0x

Kdybych já rozjížděl nějakou formu multilevelu, bylo by pro mě nejdůležitější mít systém, který pravidelně bude počítat provize (popř.slevy z prodeje). A né napsat si něco sám co ani nevím jak bude fungovat, povětšinou to dopadá špatně.
Dát nějakou částku za systém, který mi ušetří hodně starostí a paušální výdaje, je sice na zvážení. Ale nemyslím, že investice v řádu desetitisíců je pro firmu až tak velká zátěž.
Nabízím řešením, které se postará o výpočet a přehledné zobrazování provizí, který funguje formou webové aplikace. Jedna z výhod je, že celý systém lze spojit i s prezentací firmy na internetu nebo i jako oficiální informační kanál pro klienty. Dále lze celé řešení spojit i s internetovým obchodem, a část celého obchodu povýšit na elektronickou úroveň.
Je toho hodně. A hlavně každý multilevel je jiný.
Zkuste www.mlm-soft.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]