Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Nevíte někdo prosím jak ,,přesunout"(stáhnout) pořady z TimeShiftu do počítače?.?.?.? Je tam možnost jenom 40hodin záznamu.
Mám funkční sledování TV přes internet.
Díky za rady. Lujs
doplněno 07.07.14 14:53:Jedná se o toto: sledovanitv.cz/...
Mám přes internet funkci sledování televize a potřeboval bych vědět jestli se dají ty ,,nahrávky" z TimeShiftu nějak nahrát na pevnej disk v počítači.
Funkci TimeShift znám, ale nefunguje tak jak píšete. Resp. není určená pro to, co chcete.
TImeShift umožnuje časově posunuté sledování pořadu. Tzn, pokud si potřebujete během pořadu odskočit, zapnete TimeShift (nebo běží pořád - to je asi i váš případ) a když se vrátíte, "přetočíte"si pořad zpět na místo, kdy jste odešel a pokračujete ve sledování. Případně se pořad při zapnutí TimeShiftu zastaví a po návratu ho zase spustíte a pokračujete normálně ve sledování. Ve vašem případě tedy ta přestávka resp. začátek sledování pořadu může být až za 40 hodin. Takže je určena pro krátkodobé uložení a taky se automaticky postupně od začátku přemazává.
...
Takže ve vašem případě, je to ještě o to složitější, že to máte přes net, tudíž nemáte fyzický přístup k úložišti a poskytovatel vám těžko umožní k těmto nahrávkám přístup. Ve všeobených pod/... (ani jinde na jejich stránkách) jsem o TimeShiftu nic nenašel ani nic o 40-ti hodinách záznamu. Je tam služba Virtuální rekordér (článek 5), ale ta funguje jako normální nahrávání pořadu. Tzn. nastavíte čas, pořad se nahraje a pak k němu máte kdykoliv přístup. Ale je to placená služba. Ale možná je informace o TimeShiftu přístupná až po registraci.
...
Takže ve vašem případě, jestli teda těch 40 hodin záznamu zpětně máte, vidím možnost v tom využít nějakého dalšího programu na záznam videa. Pustit si ten pořad v rámci těch 40-ti hodin a nahrát ho pomocí toho programu.
Ovšem nevím jakým způsobem k tomu máte přístup, ale předpokládám, že jde o Streamované video. To jde ukládat pomocí VLC přehrávače zde návod nebo třeba tímto programem.
Nedávno sem zjistli že můžu videa ze stránky sledovanitv.cz/... stahovat pomocí programu Internet Download Manager.
Bohužel je časově omezen.
Nevěděli byste někdo prosím o programu kterým bych mohl stahovat videa ze zmíněné stránky?.?.?
Vyzkouším cokoli. Díky za rady.
Asi záleží v jakém formátu je to vysílané. Celkem úspěšný bývá doplněk (pro Firefox)
Video DownloadHelper
Teda pustit ve firefoxu vysílání a možná ho Video DownloadHelper bude schopen zachytit a uložit.
Nešla by do toho dát čeština?.?.? Sem z toho bezradnej.
Přes ten IDM se to stahuje v mp4.
doplněno 11.07.15 18:11:Zkus: nevím co je rudolf net.
RV: přes YTD to nestahuje.
V mým věku už se cizácký řeči nenaučím.
doplněno 11.07.15 18:13:Samozřejmě že sem si zase s těma programama natahal do kompu zase nějaký další pochybný a nechtěný sr@čky.
Je tam čeština. Ty máš Rudolf net?
doplněno 11.07.15 18:32:Zajímavé, mně se na té stránce zobrazuje, že poskytovatelem je Rudolf net. Asi záleží na lokalitě
A ten ÍDM ke stažení je plnohodnotný bez omezení
Je těžké radit tak primitivní věci. Obě úložiště jsou Minor (zrcadlo), radši RapidGator zvolit Free nejspíš zadat zobrazený kód, počkat asi 3 minuty a uložit. Asi to bude zabalené v RAR. Nevím zda to pustí antivir. Ten vypínám. Může být přiložen seriál, nebo tam bude generátor seriálu. Případně náhrada nějaké knihovny. V každém případě pokud se podaří ho rozběhnout a bude hlásit že existuje novější verze tak odmítnout.
Bohužel absolutně nechápu ty ,,primitivní věci" takže vůbec nevím o čem mluvíte.
Kdybyste byl co k čemu tak mi dáte adresu kde je to jednoduše jednou možností ke stáhnutí a bylo by.
Já patřím k těm lidem co začali s počítačem až kolem 40 a i když už to pár roků je tak pořád dělám jenom ty opravdu nejjednodušší věci jako je internet, stahování filmů a písniček z několika prověřenejch stránek a to je asi všechno.
Třeba tady ale k ničemu
Jen tak mimochodem mně bylo 50 hodně dlouho před koncem minulého století
doplněno 11.07.15 23:20:No musel jsem si to stáhnout, abych věděl v čem se hrabeš.
Nejlepší starý idm odinstalovat
1. intalovat IDM spuštěním "idman623build14.exe"
Poznámka: není třeba IBM ukončit pokud běží.
2. Spusťte "IDMman.exe", pokud používáte 32bit operační systémi
3. Hotovo. Užijte si nejjednodušší instalaci IDM někdy
Teď ste mě úplně zblbnul. Já vlastně vůbec nepotřebuju odkaz na stažení (to si umím najít v češtině), já ho mám staženej ale za 4 dny končí jeho bezplatná doba. Tak bych potřeboval asi nějakou náhradu, jenomže žádnej z těch programů nestahuje to co já potřebuju.
doplněno 11.07.15 21:51:Jak do něj dostanu češtinu?.?.?
Todle bylo ještě v souboru poznámkový blok s názvem www.crackingpatching.com Zase ta cizáčtina (
(
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// //
// PLEASE VISIT //
// //
// WWW.CRACKINGPATCHING.COM //
// //
// FREE PATCHES, CRACKS, ANDROID PAID APPLICATIONS, GAMES, ETC. //
// //
// //
// Instructions to install program are given below //
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////
1. Intall idm by running "idman623build14.exe"
Note: no need to exit / close idm if running.
2. Run "32bit Patch build 14.exe"if youre using 32bit operating system
or
Run "64bit Patch build 14.exe"if youre using 64bit operating system
3. Done. Enjoy simplest IDM installation ever
If you like this share please visit WWW.CRACKINGPATCHING.COM for latest registerd software...
This torrent is tested and safe to install but if your antivirus give any type of error so dont need to worry just disable your antivirus and install.
Itll not harm your computer or anything because its 100% tested and safe
Virus Total Results
idman623build14.exe
virustotal.com/...
32bit Patch build 14.exe
virustotal.com/...
64bit Patch build 14.exe
virustotal.com/...
Tak asi to nebude navždy protože na mně zase vyskočilo to okýnko že za 4 dna mi končí.
doplněno 11.07.15 21:54:Češtinu už sem do něj dostal.
Mám opakovat, že ten první je na vždy pokud někdo neudělá update na novější. A je tam čeština
doplněno 11.07.15 21:18:Co třeba tohle. Jen hledat
Nejspíš to je na vždy
V tom případě zkus český program
i když místo sledování TV bys měl přes prázdniny raději kouknout na angličtinu.
RV: po stažení a nainstalování toho moziláckýho doplňku to začalo stahovat ale asi sem na něco nectěně klikl a zmizelo to.
Asi nezmizelo, ale nahoře by v liště hlavních nabídek měla být ikona - taková tři kolečka a to je ten doplněk. Když zaregistruje, že se přehrává nějaké video, tak změní barvu a po kliknutí by měla být možnost video uložit.
Znovu sem to video zaktualizoval a opět se ukazuje že to asi nahrává. Na tom doprovodným videu toho doplňku sem ale viděl že bych měl zmáčknout to + (PLUS) a něco dělal dál. Jenomže jak už sem psal, cizácký jazyky neumím takže nevím jak dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.